De bruid betrapt haar man op het kijken naar een wedstrijd tijdens hun huwelijk: "Ik kan het niet geloven!"

Janine image
door Janine

14 November 2021

De bruid betrapt haar man op het kijken naar een wedstrijd tijdens hun huwelijk: "Ik kan het niet geloven!"
Advertisement

De bruiloft moet een bijzondere dag zijn voor het bruidspaar, want hoewel elke dag als koppel en getrouwd stel als zodanig moet worden beleefd, is de huwelijksceremonie en receptie toch een unieke gelegenheid. Er zijn mensen die te veel verwachtingen hebben en mensen met minder druk, maar het paar, hoofdrolspelers van dit verhaal, deed op internet van zich spreken nadat een video op TikTok verscheen waarin de bruidegom tijdens de receptie naar een voetbalwedstrijd keek. Een merkwaardig moment, ook met een vleugje ironie opgevat, maar toch controversieel: "Ik kan niet geloven dat mijn man naar een wedstrijd kijkt op onze bruiloft!".

via TikTok/ daniandblake

TikTok/ daniandblake

TikTok/ daniandblake

Bij het kiezen van de datum voor de bruiloft worden veel overwegingen gemaakt, allereerst hoe het weer in die periode zal zijn en of de beste vrienden en familieleden er zullen zijn. Er zijn er ook die, kennelijk, hun huwelijk proberen te laten passen met de voetbalcompetitie. Helaas lijkt dit voor de fans bijna onmogelijk, en daarom probeerde Blake, de bruidegom die de hoofdrol speelde in een korte video die veel discussie opriep, een oplossing te vinden door de receptie van zijn bruiloft te combineren met de voetbalwedstrijd. Zijn vrouw vond dat duidelijk niet zo leuk.

De jonge bruidegom wachtte tot het einde van de ceremonie om zijn "onfeilbare" plan uit te voeren: hij plaatste de mobiele telefoon voor de tafel van het bruidspaar, dat wil zeggen hij en zijn vrouw, recht onder de bruidstaart, zodat hij naar de wedstrijd kon kijken en deelnemen aan zijn bruiloft.

Advertisement
TikTok/ daniandblake

TikTok/ daniandblake

Veel gebruikers zeiden dat ze medelijden hadden met de vrouw die op zo'n belangrijke dag de teleurstelling van dergelijk gedrag van haar man moet doorstaan, die blijkbaar niet in het minst geneigd is om zelfs op zijn trouwdag offers te brengen. "Hij is op dat moment niet aanwezig, wat behoorlijk triest is", merkte een gebruiker op, terwijl een andere persoon eraan toevoegde: “Ik vind het niet erg als mannen van dit soort dingen houden, maar... op je huwelijk? Echt?". Andere gebruikers daarentegen gaven hun steun aan de bruidegom en vonden dat er niets mis was met dat gedrag. Er waren ook vrouwen die de bruid probeerden te troosten door te zeggen dat “het erger had gekund”: "De jouwe is tenminste bij je gebleven, de mijne ging met zijn vader naar het café om de wedstrijd te kijken tijdens de huwelijksnacht.".

Wat vind je van dit soort gedrag?

Advertisement