Ze woonde haar hele leven in een weeshuis, trouwde en kreeg 2 kinderen: maar toen keerde ze daar terug en adopteerde 6 broers en zussen

Janine image
door Janine

14 November 2021

Ze woonde haar hele leven in een weeshuis, trouwde en kreeg 2 kinderen: maar toen keerde ze daar terug en adopteerde 6 broers en zussen
Advertisement

Er zijn enkele moeilijke situaties in het leven die, hoe hard we ook proberen om ze te delen in de hoop begrepen te worden door degenen die van ons houden, moeilijk te begrijpen zijn als ze nog nooit uit de eerste hand zijn ervaren. We hebben het over trauma's zoals het verlies van een dierbare, mishandeld worden of lange tijd zonder een echt gezin te hebben geleefd. Jessica Benzakein woonde in een weeshuis en weet hoe het voelt om te wachten om geadopteerd te worden. Ze is nu een volwassen vrouw, ze is getrouwd en heeft twee kinderen gekregen, maar ze is nooit de plaats van haar jeugd vergeten, zozeer zelfs dat ze er vastbesloten terugkwam om kinderen te adopteren. Nu is ze de moeder van geen twee kinderen... maar van acht!

Een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelde in de Verenigde Staten, waar Jessica Benzakein besloot kinderen te adopteren uit hetzelfde weeshuis waar ze als kind woonde. Jessica weet wat het betekent om wees te zijn: op 12-jarige leeftijd legde een maatschappelijk werker haar uit dat haar moeder haar ouderlijke rechten had opgegeven en dat ze in een weeshuis moest blijven tot ze meerderjarig was. Helaas is dit precies wat er is gebeurd, aangezien “grote” kinderen van haar leeftijd vaak niet voor adoptie worden overwogen. Op 18-jarige leeftijd ging Jessica naar de universiteit, maar ze zal nooit het gevoel van verdriet vergeten dat ze voelde tijdens elk kerst- of verjaardagsfeestje dat ze alleen doorbracht.

Advertisement

Tegenwoordig brengt Jessica nog geen minuut door in eenzaamheid, want ze heeft een mooi en heel groot gezin. Zich bewust van haar verleden, wilde de vrouw de weg van adoptie kiezen, ook al had ze al twee biologische kinderen. Bovendien koos ze ervoor om zes broers en zussen te adopteren, zodat ze niet gescheiden zouden worden.

Jessica en haar 8 kinderen wonen in een groot huis, precies zoals waar Jessica van droomde toen ze in een weeshuis woonde, in staat om iedereen perfect te huisvesten.

Jessica had een veel vrijer leven voordat ze moeder werd van 8 kinderen, ze kon het hele weekend slapen als ze dat wilde, maar ze realiseerde zich dat moeder zijn van deze acht wezens haar veel gelukkiger maakt. De kinderen zijn nu haar levensdoel en ze is verheugd ze allemaal te hebben geadopteerd. Geen van hen zal ooit nog een kerst of een verjaardag alleen doorbrengen!

Advertisement