Een groep jonge sporters ziet een oma en haar kleinkinderen in de problemen en helpt hen met de boodschappen

Janine image
door Janine

18 November 2021

Een groep jonge sporters ziet een oma en haar kleinkinderen in de problemen en helpt hen met de boodschappen
Advertisement

Goede daden zijn altijd nodig, maar vandaag misschien meer dan ooit. Journaals en nieuwsberichten overspoelen ons met slecht nieuws, en daarom lijkt het, wanneer we over een positief verhaal horen, een baken van hoop te midden van de duisternis van deze donkere tijden. De goede daden, de echte, worden in stilte gedaan zonder er noodzakelijkerwijs reclame voor te maken, maar als iemand een getuige is, is het onmogelijk om te negeren. En dat is wat er gebeurde in dit kleine en eenvoudige verhaal: een man stond op het punt in te grijpen om een ​​oudere vrouw en haar kleinkinderen te helpen, moe van het dragen van de boodschappentassen, maar zelfs voordat hij iets kon doen, was hij getuige van de tussenkomst van een jongensteam dat net hun training had afgerond. Een scène die de man goed deed, die het met iedereen op Facebook wilde delen.

It's the kind things you do when you think no one is watching. Today as football workouts were coming to and end an...

Pubblicato da John Butler su Martedì 13 luglio 2021

Een oudere vrouw stak de straat over in het gezelschap van haar twee kleinkinderen - ze keerden terug naar huis na boodschappen te hebben gedaan in de supermarkt, omdat de twee kinderen hun grootmoeder probeerden te helpen met het dragen van de boodschappentassen. Tassen die blijkbaar te zwaar waren voor zowel de oude vrouw als haar kleinkinderen, die vaak stopten om weer op krachten te komen en de tassen weer oppakten. De man die vervolgens de foto van het tafereel op Facebook plaatste, stond op het punt tussenbeide te komen en zijn hulp aan te bieden aan de vrouw en haar kleinkinderen toen plotseling de jongens van het schoolvoetbalteam "St. Augustine High" arriveerden en in actie kwamen. Het hele team begeleidde de grootmoeder met haar kleinkinderen naar huis, een paar honderd meter verder dan waar ze tussenbeide waren gekomen. Oma en kleinkinderen kwamen veilig en wel thuis met alle boodschappentassen intact: een echt geluk om deze vriendelijke jongens tegen te komen die deze vrouw veel moeite hebben gespaard, een categorie mensen die vaak alleen zijn en niemand anders hebben om op te vertrouwen dan hun eigen kracht.

Gelukkig, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn de jonge mensen van tegenwoordig soms erg verantwoordelijk en deinzen ze nooit terug als hun hulp nodig is: geweldig jongens!

Advertisement