Deze jongen knuffelde zijn eerste hondje en kon de tranen van emotie niet bedwingen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

18 November 2021

Deze jongen knuffelde zijn eerste hondje en kon de tranen van emotie niet bedwingen (+ VIDEO)
Advertisement

Het hebben van een puppy in huis met kinderen kan een echte zegen zijn, aangezien de kleintjes heel gemakkelijk een band met hun huisdier lijken te krijgen, verschillende aspecten van socialisatie leren en een verantwoordelijkheidsgevoel jegens een ander levend wezen krijgen. Natuurlijk moeten zowel het kind als de hond opgroeien in een gezin dat van ze weet te houden en dat de kleine respect voor dieren en hun verzorging leert. We moeten altijd onthouden dat puppy's geen speelgoed zijn en dat je na de eerste paar maanden geen genoeg van ze mag krijgen. Het kind, de hoofdpersoon van deze korte video, lijkt zijn nieuwe hond in ieder geval niet snel op te willen geven en daar zijn we erg blij om.

via Instagram / Ladbible

Instagram / Ladbible

Instagram / Ladbible

Een pup is niets meer dan een weerloos wezen dat ons leven en huis binnenkomt en om een ​​beetje liefde vraagt. Honden staan ​​bekend als zeer loyaal en trouw aan hun baasjes - een hond zal zijn familie nooit verraden. De kleine hoofdpersoon van de video kon zijn tranen niet bedwingen, toen ze hem een ​​puppy in zijn armen gaven en zeiden: "Vanaf nu is deze hond van jou". Het kind had waarschijnlijk niet verwacht zo'n mooi en belangrijk geschenk te krijgen, en daarom was zijn reactie zo oprecht. Een huilbui die in werkelijkheid veel vreugde en veel emotie verbergt tegenover dit geweldige nieuws. Het kind omhelst de hond en kust hem op de rug, nog steeds in ongeloof dat die puppy een deel van zijn leven zal uitmaken.

Advertisement

Een scène van groot geluk en emotie, ook voor zijn ouders, die alles met hun mobiele telefoons hebben gefilmd en de kleine geruststelden: “Rustig maar, hij is van jou... hij is van jou!". In de reacties op de video schreven sommige gebruikers dat ze hopen dat het kind dezelfde genegenheid voor de hond ook in de komende jaren zal behouden. We zijn ervan overtuigd dat deze hond onderdeel is geworden van een prachtig gezin!

Advertisement