Zij is 50, hij is 61 en hebben hun eerste dochter op de wereld gezet: een "wonderbaarlijke" baby (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

25 November 2021

Zij is 50, hij is 61 en hebben hun eerste dochter op de wereld gezet: een "wonderbaarlijke" baby (+ VIDEO)
Advertisement

Het is nooit te laat om een ​​gezin te stichten, en dat niet alleen: een hoge leeftijd is vaak geen belemmering voor het krijgen van een langverwacht eerste kind; zelfs als de natuurwetten ons vertellen dat na een bepaalde leeftijd, meestal vanaf de leeftijd van 50 jaar, het erg ingewikkeld, riskant en zeldzaam is om kinderen te krijgen, zijn er overal ter wereld buitengewone uitzonderingen die ons aan het denken zetten. Dit is een beslist ongelooflijk verhaal dat je letterlijk zal verbazen.

via People

A week ago today we welcomed the joy of our hearts, Lily!! Happy 1 week, Baby-Girl!!!!

Pubblicato da Susie Troxler su Mercoledì 6 ottobre 2021

De twee hoofdrolspelers van dit verhaal heten Susie en Tony Troxler, zij is 50 en hij 61; dit gelukkige stel uit North Carolina kreeg hun eerste kind na bijna dertien jaar proberen zonder voldoening gevende resultaten: "Een jaar werden er twee, toen drie, maar toen het er 9, 10, 11 werden, dachten we dat er misschien iets echt mis was. De jaren verstreken en ook onze leeftijd vorderde. In al die tijd heb ik een aantal vleesbomen gehad, ik werd te oud en Tony had medische problemen, dus we wisten dat er geen baby's meer zouden komen”, vertelde Susie.

Maar toen de laatste hoop leek te vervagen, wendden Toby en Susie zich tot een gespecialiseerde vruchtbaarheidskliniek die bereid was het laatste embryo dat het paar kon gebruiken in Susie's baarmoeder te implanteren, en eindelijk veranderde er iets: de vrouw was eindelijk zwanger, en nu kregen de Troxlers eindelijk hun eigen baby!

Advertisement

En zo werd de kleine Lily in september 2021 geboren uit een 50-jarige moeder en een 61-jarige vader, een leeftijd die voor de vrouw erg riskant is om een ​​kind te krijgen. Maar in het leven zijn er, naast de wetten van wetenschap en geneeskunde, ook wonderen, en wat er na 13 jaar proberen met Susie en Toby gebeurde, was echt een gelukkige en onverwachte gebeurtenis.

Het echtpaar uit North Carolina is dolgelukkig met dit geschenk van de natuur, en hun verhaal leert ons opnieuw dat het leven echt onvoorspelbaar kan zijn en dat er geen vaste leeftijd is om de droom van je leven te vervullen.

Veel geluk voor dit prachtige gezin!

Advertisement