Ze laat haar vreemdgaande vriend haar naam tatoeëren en verlaat hem korte tijd later

Janine image
door Janine

02 December 2021

Ze laat haar vreemdgaande vriend haar naam tatoeëren en verlaat hem korte tijd later
Advertisement

De naam van je partner ergens op het lichaam laten tatoeëren wordt door sommigen beschouwd als een echt teken van liefde, maar zelfs de meest loyalen en verliefden weigeren zichzelf op deze manier te brandmerken. Zelfs als je hoopt voor het leven bij elkaar te blijven, kan het idee om de naam van je partner voor altijd op je huid te laten tatoeëren je aan het denken zetten over vragen als: "Wat als we uit elkaar gaan?". Kortom, tatoeages zijn "voor altijd" en dus moet je er goed over nadenken. Een jonge vrouw besloot echter haar vreemdgaande vriend te straffen met dit excuus. Toen hij eenmaal op zijn schreden was teruggekeerd, vroeg hij haar om weer bij elkaar te komen en zij, als antwoord, vertelde hem dat hij haar naam moest laten tatoeëren als een teken van liefde en een blijk van toewijding. Daarna verliet ze hem definitief. Gemeen, nietwaar?

via Mirror

Advertisement
TikTok / lanalovelace7

TikTok / lanalovelace7

Het meisje heet Lana en plaatste een video op TikTok waarin ze filmt dat haar inmiddels ex-vriend haar naam op zijn arm laat tatoeëren. Het lijkt als een prachtig tafereel tussen geliefden, ware het niet dat Lana's commentaar op de video is: "Als je ex je terug wilt, zeg je hem dat hij je naam moet laten tatoeëren, om hem meteen daarna te ghosten." Kortom, voor deze jonge vrouw was het gewoon een grote en voldoening gevende wraak en niets meer. In feite betekent ghosting letterlijk "verdwijnen" - niets meer van jezelf laten horen, zonder enige duidelijke verklaring. Ghosting op zich zou een nogal wrede psychologische wraak zijn, maar in combinatie met dit gebaar wordt het beslist duivels. De video is door minstens anderhalf miljoen gebruikers bekeken, een zeer aanzienlijk aantal mensen.

Het is onduidelijk of Lana eerlijk was over de aard van haar grap, aangezien de uiteindelijke tatoeage niet zichtbaar is. Om dit verhaal te verifiëren, zorgde echter een andere vrouw, een zekere Daniela Carreola, oftewel de huidige vriendin van de man: "Deze tatoeage is in maart 2021 gezet, nog voordat we elkaar zelfs maar hebben ontmoet. Ik neem hem in de maling, ja, maar mensen laten altijd naamtatoeages zetten", merkte het meisje op, zonder te bevestigen of Lana al dan niet zou zijn bedrogen.

Advertisement
TikTok / lanalovelace7

TikTok / lanalovelace7

In ieder geval is de "grap" van de tatoeage echt slecht; hoewel de tatoeages kunnen worden verwijderd, is het proces duur en pijnlijk. Daarom is het altijd het beste om twee keer na te denken voordat je je huid laat bedrukken met inkt.

Wat vind jij van deze bittere straf tegenover haar ex?

Advertisement