Vrouw verlaat de tafel in een bar in een erbarmelijke staat, de eigenaren nemen wraak door de foto's online te plaatsen

Janine image
door Janine

05 December 2021

Vrouw verlaat de tafel in een bar in een erbarmelijke staat, de eigenaren nemen wraak door de foto's online te plaatsen
Advertisement

Toen de klant met de 11 maanden oude baby wegging, kon de ober zijn ogen niet geloven: tafelkleed vol met vlekken, alle kopjes, potjes, flessen omgevallen, taartresten overal platgedrukt, een gebroken kopje. Alle servetten waren gebruikt om de baby schoon te maken en er was een berg suiker gemorst en gedrenkt in melk en koffie. De toast was een paar meter rondom de tafel uitgespreid. Kortom een ​​ramp. Dus besloten de eigenaren van de bar om op een ongebruikelijke manier te handelen...

via The Sun UK

Advertisement
Corbys Tea Rooms/Facebook

Corbys Tea Rooms/Facebook

Ramsgate is een plaats van 40.000 inwoners in het zuiden van Engeland. Corby's Tea Room wordt beschouwd als een elegante theesalon en een verfijnd ontmoetingspunt in het centrum van de stad met uitzicht op zee. Op deze chique plek liet een moeder haar 11 maanden oude baby ontbijten door een typisch Engels ontbijt te bestellen, compleet met gebak uit Kent, de regio waar Ramsgate ligt. Jammer dat de vrouw - na de lunch te hebben genuttigd - vertrok en een smeerboel achterliet, bestaande uit etensresten, kapotte kopjes en verspreide servetten.

De managers van Corby's Tea Room fotografeerden verontwaardigd alles en plaatsten het op het net en klaagden over de onbeschoftheid van jonge moeders. Het tafelkleed zat vol vlekken, kopjes, potten, flessen waren omvergeworpen, de tafel en stoelen met taart “versierd”. De scherven van een kopje waren duidelijk zichtbaar. Alle servetten waren gebruikt om de baby schoon te maken en er was een berg suiker gemorst en gedrenkt in melk en koffie. Kortom, het leek wel een slagveld...

Advertisement

People are fuming.

Pubblicato da The Sun su Giovedì 18 novembre 2021

Over het algemeen zijn het de klanten die hun opmerkingen over bars en restaurants op het net plaatsen. In dit geval wilden de barmannen genoegen nemen met het vastleggen en becommentariëren van wat er was gebeurd. Een houding die echter niet door alle internetgebruikers werd gewaardeerd. Velen hebben de kant van de moeder gekozen. Volgens hen zou het normaal zijn om met zo'n klein kind geen onberispelijke orde te kunnen handhaven. Volgens veel vrouwen wordt de moeder dan ook gerechtvaardigd door de hoge prijzen die dit type coffeeshop hun klanten oplegt.

De beheerders wezen er van hun kant op dat er geen namen in de post werden genoemd, noch waren er foto's van de moeder met de baby. Daarom bleef hun afkeuring een algemene beschuldiging en aan niemand gericht.

Het debat tussen "schuldig" en "onschuldig" is uiteraard geopend. Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement