Hij besluit de drie kinderen die hij 18 jaar lang heeft grootgebracht verrassend te adopteren: het ontroerende moment (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

07 December 2021

Hij besluit de drie kinderen die hij 18 jaar lang heeft grootgebracht verrassend te adopteren: het ontroerende moment (+ VIDEO)
Advertisement

"Een gezin is een verbintenis van liefde en niet per se een verbintenis van mensen met een natuurlijke en genetische band" met deze uitdrukking, vroeg een stiefvader zijn drie stiefkinderen of ze door hem wilden worden geadopteerd nadat hij voor hen had gezorgd tijdens hun adolescentie. Een gelukkige relatie die een gezin heeft gecreëerd waar voorheen bitterheid en troosteloosheid was. De kinderen werden overweldigd door emotie en hun reactie werd gefilmd door hun moeder die de video vervolgens op sociale media plaatste.

via Instagram / izzymizzyy

Advertisement
Instagram / izzymizzyy

Instagram / izzymizzyy

Er wordt al honderden jaren gezegd dat de relatie tussen mensen die een natuurlijke en biologische band hebben, sterker is dan wat dan ook. Maar het verhaal dat we je gaan vertellen onthult hoe gezegdes niet altijd waar zijn. Dit verhaal vertelt over de liefde van een stiefvader, Alfredo Sanchez, die zijn stiefkinderen vroeg, na hen achttien jaar in hun groei te hebben gevolgd, om ze te mogen adopteren.

Dit is natuurlijk een delicaat voorstel, want de natuurlijke vader is altijd een belangrijke figuur. Helaas heeft de natuurlijke vader van deze kinderen echter geen goede herinnering achtergelaten en hebben de drie kinderen nog steeds geen goede band met deze persoon. Isabel, zo heet de dochter, vertelde op sociale media hoe zij en haar twee broers geen goede relatie hebben met hun biologische vader.

Hun stiefvader is daarentegen heel anders: teder en begripvol, hij was hun referentiepunt in alle moeilijke situaties van het leven. Hij was aanwezig op hun verjaardagen, hij wist de juiste woorden te vinden als ze verdrietig waren, hij stelde ze als kinderen gerust als ze nachtmerries hadden en toen ze groter waren, gebruikte hij al zijn liefde om hen economisch en emotioneel te ondersteunen. Kortom, ook al was hij het niet, hij gedroeg zich zoals een vader zou moeten zijn.

Advertisement
Instagram / izzymizzyy

Instagram / izzymizzyy

De video die Isabel op Instagram plaatste, is erg ontroerend. Dat getuigt het moment dat ze het adoptieverzoek van hun stiefvader ontvangen. We kunnen de drie kinderen tegelijkertijd hun cadeautjes zien openen en de boodschap in de doos zien lezen. Toen ze eenmaal begrepen wat het was, barstten ze allemaal in tranen uit en omhelsden ze hun stiefvader die op zijn beurt zijn tranen niet kon bedwingen. Velen feliciteerden hen en sommigen merkten op hoe lief het moment was. De video ging viraal en verzamelde in een mum van tijd bijna 100.000 likes!

Kortom, dit zijn de hartverwarmende verhalen met een gelukkig einde, nietwaar?

Advertisement