Stel woont samen onder hetzelfde dak met hun respectievelijke kinderen, maar in twee aparte “mini-appartementen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Stel woont samen onder hetzelfde dak…
Moeder leert haar dochter autonoom en onafhankelijk te zijn door haar te Zes eenvoudig te volgen stappen om je vriezer goed te ontdooien

Stel woont samen onder hetzelfde dak met hun respectievelijke kinderen, maar in twee aparte “mini-appartementen"

04 December 2021 • Door Janine
3.584
Advertisement

Er zijn mensen die zich afvragen of slapen in aparte bedden voor een stel een wondermiddel is of het begin van het einde van de relatie, en die daarentegen gaan samenwonen met hun partner en kinderen onder hetzelfde dak... maar toch in aparte kamers wonen! Ben je in de war? Wij ook, om eerlijk te zijn. Laten we proberen het standpunt van Shelley Hunt te verduidelijken, een 38-jarige moeder van twee kinderen die een huis (en leven) deelt met haar partner Peter Verge. De vrouw deelde een video op TikTok waarin ze haar huis liet zien: hoewel ze allemaal onder één dak wonen, hebben Shelley en Peter twee aparte ingangen naar hun suites. Als we “suite” zeggen, bedoelen we eigenlijk onafhankelijke mini-appartementen, die eenvoudig toegankelijk zijn via twee deuren die naast elkaar zijn geplaatst. Zodra de deur is geopend, kom je echter in een reeks verschillende omgevingen.

Kortom, samen leven maar "gescheiden": zou dit de sleutel tot geluk zijn?


Hoe kom je ertoe om een ​​beslissing te nemen zoals die van Shelley en Peter? De twee waren het er in onderlinge overeenstemming over eens dat ze samen wilden wonen, maar ieder in hun eigen ruimte, toen ze destijds een relatie kregen en beiden bereid waren een huis te kopen, gezien de goede aanbiedingen op de markt. Shelley legde haar situatie van toen uit: "Ik heb veel meegemaakt, waaronder een brand en een scheiding, evenals vele verhuizingen, terwijl ik hoopte om me te settelen met mijn kinderen. We stonden nog in het begin van onze relatie, dus samenwonen met vijf kinderen leek ons ​​niet verstandig, noch voor ons, noch voor hen.”

 

De woonkamer van Shelley:

Blijkbaar zijn in Canada, waar dit gelukkige paar woont, samengestelde huizen met aparte “suites” heel gewoon en hebben ze hen in staat gesteld zich onmiddellijk in een samenleven te storten. Toen ze de advertentie vonden van het huis waarin ze wonen, zei Shelley tegen zichzelf: "Er zouden twee aparte families in dit huis kunnen wonen"... en zo gebeurde! Pete woont met zijn kinderen en Shelley met die van haar… in hetzelfde huis! Natuurlijk brengen ze ook tijd samen door, ook al heeft elk van hen zijn eigen “familiekern”. Bovendien bleek toen ze een aanbod deden om het ​​huis te kopen, dat ze zeker meer zouden hebben betaald als ze elk hun eigen huis hadden gekocht.

Uit de video die Shelley op TikTok plaatste, kun je duidelijk de samenstelling van het huis zien: elke suite heeft zijn eigen keuken en woonkamer; Shelley heeft twee slaapkamers en een badkamer, terwijl Peter drie slaapkamers en twee badkamers heeft. De enige gedeelde ruimte is een gang en een wasruimte. Shelley wees erop dat zij en Peter volledig gescheiden zijn als ze tijd met hun kinderen doorbrengen, tenzij ze samen een geplande activiteit doen, zoals een spelletjesavond of twee keer per week samen eten.

 

Advertisement

De woonkamer van Peter:

Kortom, de twee blijven bij elkaar, maar beheren afzonderlijk hun kinderen, evenals hun respectievelijke mini-appartementen. Onnodig te zeggen: de twee hebben ook een apart financieel beheer.

Wat vind je van deze zeer speciale oplossing om het leven van een stel onder ogen te zien? Schrijf het ons in de comments!

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt