Bekritiseerd omdat ze op 19-jarige leeftijd moeder is van 4 kinderen en gelukkig getrouwd is: "Je hebt je leven verpest"

Janine image
door Janine

08 December 2021

Bekritiseerd omdat ze op 19-jarige leeftijd moeder is van 4 kinderen en gelukkig getrouwd is: "Je hebt je leven verpest"
Advertisement

Iedereen moet vrij zijn om zijn eigen keuzes te maken zonder voortdurend te worden beoordeeld, maar in het tijdperk van sociale netwerken lijkt het echt moeilijk om op je tong te bijten en kritiek voor je te houden. Een jonge moeder, slechts 19 jaar, kreeg felle kritiek omdat ze pronkte met haar geluk door getrouwd te zijn en vier kinderen te hebben: "Je hebt je leven verpest!" is wat sommige gebruikers haar hebben geschreven na het zien van haar video's op TikTok. Claire vindt het leuk om zichzelf op sociale media te laten zien, maar ze heeft een hele reeks kritiek gekregen op haar levensstijl.

Zou jij je gerechtigd voelen om erover te oordelen?

via TikTok / mamaclaire

Advertisement
TikTok/ mamaclaire00

TikTok/ mamaclaire00

Deze jonge Amerikaanse is pas 19 jaar en is gelukkig getrouwd, met vier kinderen. Om eerlijk te zijn, is de vierde nog onderweg en Claire plaatste een paar video's op haar TikTok-account om te pronken met haar babybuik. Haar persoonlijke verhaal heeft veel kritiek opgeleverd van sommige gebruikers die haar ervan beschuldigden haar leven te verpesten. Ze legde echter alles uit, reageerde op kritiek en beweerde dat er niets mis was met haar levensstijl: "Ik kreeg mijn zoon Luke toen ik 18 was en zijn vader verhuisde toen ergens anders heen”, schreef de jonge vrouw op haar TikTok-profiel en voegde eraan toe: "Ik ontmoette mijn huidige man toen Luke 3 of 4 maanden oud was en kort daarna zijn we getrouwd", voegde ze eraan toe. Haar huidige man had al twee kinderen, die met Luke een nieuw gezin hebben gevormd.

Nu verwacht het stel hun eerste kind.

Advertisement
TikTok/ mamaclaire00

TikTok/ mamaclaire00

Daarom legde de jonge vrouw uit dat ze drie kinderen heeft en een vierde op komst: samen vormen ze een groot gezin en ze houdt van het leven dat ze leidt. Veel gebruikers daarentegen schrijven haar dat ze er over tien jaar waarschijnlijk spijt van zal hebben en zal begrijpen dat ze tijd heeft verspild zoals de vele meisjes die het leuk vinden om heel jong zwanger te raken, alleen om zichzelf te laten zien op TikTok.

Er zijn ook mensen die zich namens iedereen verontschuldigen en zeggen dat ze niet begrijpen waarom deze mensen haat zaaien. Zou het kunnen dat deze mensen in werkelijkheid erg jaloers zijn op het geluk van anderen en niet kunnen accepteren dat een 19-jarig meisje al veel van haar doelen heeft bereikt? Laat ons weten wat je ervan vindt!

Advertisement