Hij adopteert de zoon van zijn ex-vrouw en laat de wereld zien wat het echt betekent om vader te zijn

Janine image
door Janine

15 December 2021

Hij adopteert de zoon van zijn ex-vrouw en laat de wereld zien wat het echt betekent om vader te zijn
Advertisement

Wat betekent het om vader te zijn? Is het voldoende om een ​​kind op de wereld te zetten om als zodanig te worden beschouwd? Het verhaal dat we hier vertellen toont ons van niet: een vader is die persoon die met je opgroeit, die je helpt, aanmoedigt, voor je zorgt en vooral aan je zijde staat. Altijd. Dit voelde Noah Egas, een zoontje van een deelneemster aan de realityshow "Mundos Opuestos", een soort Chileense Big Brother. Noah groeide niet op met zijn echte vader, maar met de echtgenoot van zijn moeder, Gonzalo Egas, een andere deelnemer aan hetzelfde tv-programma. Nu heeft Noah gevraagd om geadopteerd te worden door Gonzalo die hem vanaf zijn eerste stapjes altijd heeft gevolgd. Een verhaal dat heel Chili ontroerde.

via La Guia del Varon

Advertisement
Gonzalo Egas/Facebook

Gonzalo Egas/Facebook

Wilma Gonzales, een Spaanse soubrette, en Gonzalo Egas ontmoetten elkaar in de realityshow "Mundos Opuestos" een soort Big Brother die op de Chileense televisie wordt uitgezonden. Daar ontstond een liefdesverhaal dat vervolgens resulteerde in een huwelijk, terwijl Wilma al een kind had, Noah.

Gonzalo werd dol op dit kind en zorgde vijf jaar voor hem alsof het zijn eigen zoon was. Hij gaf hem te eten, luisterde naar zijn eerste woordjes, leerde hem fietsen, kortom, hij gedroeg zich als een vader.

Advertisement
Gonzalo Egas/Facebook

Gonzalo Egas/Facebook

Toen zijn relatie met zijn vrouw, een actrice, verslechterde, werd zijn relatie met haar zoon steeds sterker. Gonzalo's eenvoud en tederheid werden erg belangrijk voor Noah en hielpen hem buiten de filmwereld van zijn moeder op te groeien.

Het stel ging in 2017 uit elkaar, maar de kleine Noah weigerde Gonzalo te laten gaan, hij zag hem als zijn echte vader. Wilma van haar kant heeft nooit geweigerd dat de jongen en haar ex-man elkaar niet meer konden zien wanneer ze wilden, ze wist hoeveel ze elkaar waardeerden. Toen Wilma de scheiding aanvroeg, wist ze heel goed van de liefde tussen haar zoon en Gonzalo en - wijselijk - heeft ze nooit bezwaar gemaakt.

Integendeel, ze accepteerde het verzoek dat Noah haar deed: geadopteerd worden door haar ex-man Gonzalo. Een verzoek dat Wilma aanvankelijk verraste, maar dat ze accepteerde als een natuurlijk gevolg van de mooie relatie tussen vader en zoon. De jongen draagt ​​nu de naam Noah Egas. "Het was Noahs beslissing," zei Gonzalo, "hij koos mij als zijn vader en daar was onze hele relatie op gebouwd." Vandaag is Gonzalo Egas een bekende sportcommentator geworden voor de krant "Las Últimas Noticias".

De afspraak tussen de ouders is dat Noah twee weken per maand bij zijn vader mag blijven. Gonzalo zegt immers altijd dat Noah hem heeft geleerd wat het echt betekent om lief te hebben en wat onvoorwaardelijk vaderschap is.

Een prachtig verhaal dat ons nog eens laat zien wat het woord familie eigenlijk betekent en dat biologische banden soms niet genoeg zijn om liefde en genegenheid te voelen!

Advertisement