Moeder en dochter bevallen van twee biologische zussen, slechts enkele weken na elkaar

Janine image
door Janine

21 December 2021

Moeder en dochter bevallen van twee biologische zussen, slechts enkele weken na elkaar
Advertisement

Kelsi Pierce, 31 jaar, en haar man konden geen kinderen krijgen. Na uitputtend en kostbaar medisch onderzoek besloten ze zich tot een draagmoeder te wenden om hun baby te krijgen. Deze persoon zou de 53-jarige moeder van Kelsie zijn geweest die kunstmatige inseminatie onderging om een ​​zwangerschap voor haar dochter voort te zetten. Een onderneming die succesvol was en toen Kelsie's moeder aankondigde dat ze zwanger was, kwam Kelsie er ook achter dat ze zelf op natuurlijke wijze zwanger was geraakt! Dus gingen de twee vrouwen samen door de zwangerschap en - een paar weken na elkaar - bevielen ze van twee prachtige meisjes.

via Good Morning America

Advertisement
Kelsey Rutherford/Facebook

Kelsey Rutherford/Facebook

Toen Kelsi Pierce, 31 jaar, en haar man besloten dat ze eindelijk klaar waren om een ​​gezin te stichten, hadden ze niet verwacht dat ze zoveel moeite zouden hebben om zwanger te worden. Dit echtpaar uit Minnesota worstelde drie jaar lang om een kind te krijgen. Maar hoe ze ook probeerden, het lukte ze niet. Ze gaven al hun spaargeld uit aan verschillende kuren totdat ze ontdekten dat Kelsi een lage ovariële reserve had.

De artsen communiceerden dat in-vitrofertilisatie niet langer een haalbare oplossing was. Ze stelden het paar voor om ofwel een kind te adopteren ofwel te proberen het via een draagmoeder te krijgen. Kelsi en Kyle verlangden naar deze tweede kans, maar een procedure als deze kost doorgaans meer dan $100.000, en ze hadden al duizenden dollars uitgegeven aan andere behandelingen.

Advertisement
Kelsey Rutherford/Facebook

Kelsey Rutherford/Facebook

"We hadden al meer dan ons spaargeld uitgegeven en we hadden enorme schulden voor wat we eerder hadden gedaan, dus het was geen optie", zei Kelsi. "Het was een zeer deprimerende tijd." Het was op dit punt dat Kelsie's moeder naar voren stapte en zichzelf voorstelde als mogelijke moeder. Het feit dat ze 53 was schrikte haar niet af: ze onderging alle noodzakelijke medische tests, werd in perfecte gezondheid verklaard en geschikt bevonden om een ​​vervangende moeder te worden.

Goed nieuws. Maar het mooiste nieuws was wat Kelsie kreeg op dezelfde ochtend dat ze hoorde dat haar moeder zwanger was.

Kelsey Rutherford/Facebook

Kelsey Rutherford/Facebook

"Vroeger was ik gewend om elke maand een zwangerschapstest te doen, het was gewoon een van die dingen waarbij ik dat uit gewoonte deed", zei ze over die dag in maart. "Ik heb de test bekeken en stond op het punt hem zoals gewoonlijk weg te gooien, maar het was de eerste keer dat ik twee streepjes zag."

Het was nog maar twee maanden geleden, maar Kelsi en Kyle waren van niets naar twee eigen kinderen gegaan! Kelsi's moeder is kort voor haar uitgerekende datum bevallen van een prachtig meisje. Een paar weken later beviel Kelsi van haar zusje Ava. Ze geniet nu van het feit dat ze voor het eerst moeder is geworden, en hoewel het moeilijk kan zijn, hoeft ze zich alleen maar te herinneren waar ze twee jaar geleden was en hoe haar droom om moeder te worden eindelijk op de best mogelijke manier is uitgekomen.

Advertisement