Moeder van een vierling gebruikt 24 luiers per dag en geeft ongeveer 500 euro per week uit aan eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder van een vierling gebruikt 24…
Dakloze man geeft portemonnee terug met $3.300 van student: de gemeenschap beloont hem Bisschop schokt kinderen tijdens mis: “De Kerstman bestaat niet, het is jullie vader of oom”

Moeder van een vierling gebruikt 24 luiers per dag en geeft ongeveer 500 euro per week uit aan eten

12 December 2021 • Door Janine
8.050
Advertisement

Een kind is een grote verantwoordelijkheid: stel je voor als je er vier hebt! Jenny Marr en haar man Chris hadden besloten de sprong te wagen en te proberen een kind te krijgen, nadat ze de wens hadden uitgesproken om hun gezin uit te breiden, maar ze hadden niet verwacht dat die droom werkelijkheid zou worden op deze manier. Na slechts zes maanden nadat het paar was gestopt met voorbehoedsmiddelen, werd Jenny zwanger, tot grote vreugde van beiden. Tijdens een routine-echo gebeurde echter iets ongewoons: Jenny en Chris stonden op het punt om 3 baby's te krijgen... of nee, 4! Is het mogelijk om een vierling te krijgen? Blijkbaar wel, hoewel het een vrij zeldzame gebeurtenis is.


Toen Jenny en Chris een van de vele routine-echo's lieten maken, leek de arts bijzonder onder de indruk van wat er zojuist op het scherm was verschenen. Jenny vroeg hem instinctief of er iets mis was, maar de dokter stelde haar meteen gerust. Behalve dan dat Jenny en Chris niet één baby zouden krijgen... maar drie! Dit is wat de echo liet zien. De schok voor het paar was sterk, zo erg zelfs dat Chris bleek werd en een paar seconden flauwviel na het horen van het nieuws. En bedenk dat de dokter bij een volgende echo een vierde kind identificeerde! Bij dit geweldige nieuws waren de echtgenoten niet al te geschokt, integendeel: even nummers zijn beter! Niemand viel deze keer dus flauw, ook al was de kans op zo'n zwangerschap één op 15 miljoen. Het was ook niet zo voor de hand liggend dat alle vier de baby’s het zouden overleven - de verwachtingen waren namelijk erg laag, maar alle vier de kleintjes hebben het overleefd. De baby's werden te vroeg geboren, in de 28e week, en moesten een tijd in het ziekenhuis blijven. Toen ze uit het ziekenhuis werden ontslagen, keerden Jenny en Chris terug naar huis met 4 kinderen en een leven voor hen dat volledig op zijn kop stond (in positieve zin natuurlijk!).

Jenny en Chris zeiden dat ze gemiddeld per week zo'n 500 euro aan eten uitgeven, terwijl ze elke dag zo'n 24 luiers verschonen! Naast deze kosten is er natuurlijk de verantwoordelijkheid om elke dag voor vier wezens te zorgen - zeker niet eenvoudig! Jenny en Chris zeggen echter dat ze heel blij zijn en de hemel danken dat ze deze grote zegen hebben ontvangen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt