Een vader die kapper is, knipt het haar van zijn 18 dagen oude zoon alsof hij een volwassene is

Janine image
door Janine

15 December 2021

Een vader die kapper is, knipt het haar van zijn 18 dagen oude zoon alsof hij een volwassene is
Advertisement

Baby's hebben veel zorg en aandacht nodig en moeten tijdens hun groei worden begeleid door liefhebbende en gewetensvolle ouders. Een ouder moet vanaf het begin proberen het zijn kind aan niets te laten ontbreken: de juiste voeding, middagdutjes, bezoekjes aan het consultatiebureau en natuurlijk heel veel liefde! Een pasgeborene heeft al deze aandacht zeker nodig, terwijl hij eerlijk gezegd geen trendy kapsel hoeft te hebben, nietwaar? We hebben dit voorbeeld genomen omdat een vader zwaar bekritiseerd werd nadat hij een video had geplaatst waarin hij het haar van zijn 18 dagen oude zoon had geknipt. We weten zeker dat dat kind liefde van zijn ouders krijgt, maar was het echt nodig om zijn haar te knippen met een schaar en een scheermesje?

via Instagram / barbearia_guetopower

Advertisement
Instagram / barbearia_guetopower

Instagram / barbearia_guetopower

Het feit dat deze vader een professionele kapper is, rechtvaardigt niet zo'n ongepaste zet van de ouder: het knippen van het haar van een pasgeborene. We moeten bedenken dat er achter dit kapsel geen medische motivatie zit en het is geen manier om het de kleine tijdens de slaap te vergemakkelijken, waardoor hij het misschien minder warm heeft. De enige voor de hand liggende reden is dat zijn vader hem gewoon een "trendy" kapsel wilde geven. Gebruikers die de video zagen, waren woedend en hadden felle kritiek op deze kappersvader, eigenaar van Barberia Guetopower. Pasgeborenen hoeven hun haar niet te laten knippen, vooral in de eerste drie maanden van hun leven, tenzij daar medische redenen voor zijn; op dit punt moet echter de kinderarts ingrijpen, niet een kapper.

Advertisement
Instagram / barbearia_guetopower

Instagram / barbearia_guetopower

Zoals je in de video kunt zien, knipte deze vader het haar van het kind alsof het een volwassene was: aan de zijkanten van het hoofd knipte hij zijn haar zelfs korter, terwijl hij in het midden een lange pluk achterliet. De kleine jongen sliep de hele tijd terwijl zijn vader zorgvuldig een schaar en scheermes gebruikte om zijn haar te knippen, maar hij had zeker geen inspraak en dat maakte veel gebruikers boos.

Kortom, deze vader wilde gewoon dat zijn zoon een mooi kapsel had, maar hij dacht niet na over hoe totaal ongepast zijn gebaar was aangezien de zoon pas 18 dagen oud is. We hopen dat hij de lichtheid van zijn gebaar beseft en dat hij zich concentreert op de belangrijkste aspecten van de groei van zijn kind!

Advertisement