Een stel adopteerde vijf broers en zussen om ze niet uit elkaar te halen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

23 December 2021

Een stel adopteerde vijf broers en zussen om ze niet uit elkaar te halen (+ VIDEO)
Advertisement

Veel stellen willen boven alles kinderen en velen van hen kunnen er helaas geen krijgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel oplossingen, allereerst de keuze om enkele van de miljoenen weeskinderen in de wereld te adopteren. Will en Julie Rom zijn een van die stellen die heel graag kinderen wilden hebben, maar omdat ze ze niet op de natuurlijke manier konden krijgen, wilden ze pleegouders worden, tot de dag dat die pleegkinderen officieel hun gezin werden. Niet dat ze dat vroeger niet waren, laat dat duidelijk zijn, maar voor de wet zijn ze nu echt hun kinderen. Zo adopteerden de Roms vijf kinderen, broers en zussen, om te voorkomen dat ze gescheiden zouden worden. Nu kunnen de kinderen samen opgroeien in een gelukkig gezin.

via Youtube / LOCALE 12

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

William, Truth, Marianna, Keyora en KJ bevonden zich in een rechtszaal, wachtend om te weten welke wending hun leven zou nemen. Zou de rechter besloten hebben om ze allemaal onder één dak te laten wonen met de Roms, of zouden ze ze hebben gescheiden? Het is bekend dat sommige kinderen vaak gemakkelijker een gezin kunnen vinden dat hen adopteert dan andere. Deze broers en zussen zijn tussen de 2 en 12 jaar oud en dankzij de keuze van de Roms om ze allemaal samen te adopteren, zullen ze kunnen opgroeien en als gezin kunnen leven. Natuurlijk vond de rechter alleen al de gedachte om deze kinderen te scheiden absurd en vertrouwde hij de Roms officieel de taak toe om hun ouders te zijn. Het ging om een officiële stempel, meer niet, zoals Will Rom uitlegde, die verklaarde dat ze allemaal al 3 jaar een echt gezin waren. Het is dan ook normaal om niet te twijfelen over de adoptie van alle kinderen: "Het is het complete pakket!".

Advertisement

Het moment in de rechtszaal was erg emotioneel en een van de leraren van de twee oudere broers was ook getuige van de beslissing van de rechter, en deed verslag van zijn emotionele getuigenis en kon zijn tranen nauwelijks bedwingen terwijl hij al zijn geluk toonde voor zowel Will als Julie.

"We hebben altijd gezegd dat als we kinderen in huis zouden hebben, we ze nooit meer uit elkaar zouden halen. Als de kans zich voordeed, zouden we ze gewoon houden. Het is buitengewoon belangrijk dat ze bij elkaar blijven omdat ze zoveel van hun verleden hebben verloren", reageerden de ouders. Nu hopen ze dat hun adoptie-verhaal ook voor andere mensen als voorbeeld en inspiratie kan dienen. De Roms willen iedereen laten weten dat vijf kinderen adopteren mogelijk is!

Advertisement