Ze is ontroerd als haar zoon met een spraakachterstand voor het eerst zegt: "Mamma, ik hou van je"

Janine

03 Januari 2023

Ze is ontroerd als haar zoon met een spraakachterstand voor het eerst zegt:
Advertisement

Iedereen die het geluk heeft gehad een kind op de wereld te zetten, weet hoe bijzonder deze ervaring is. Het geboren zien worden, zijn eerste interacties met de buitenwereld observeren, zijn eerste stappen en zijn eerste woordjes horen, is een bijna onbeschrijfelijke en zeker unieke sensatie. In de meeste gevallen vindt het plaats binnen een bepaalde tijd en zodra het kind bepaalde leeftijdsdrempels bereikt, in andere gevallen kunnen er vertragingen optreden, zodat het nog even duurt voordat een resultaat wordt bereikt.

Een voorbeeld hiervan is de zoon van de hoofdpersoon van dit verhaal, een kind met een spraakachterstand die zijn moeder aan het huilen maakte toen hij voor het eerst lieve woordjes tegen haar zei.

via @jaylabrenae5/Tik Tok

Advertisement

@jaylabrenae5/Tik Tok

Jayla Henry is een 27-jarige jonge moeder en influencer die de momenten die ze met haar kinderen doorbrengt en de uitstapjes die ze met hen maakt graag deelt met haar fans. De vrouw houdt gebruikers altijd op de hoogte van de vorderingen van haar kinderen en hun passies en daarom zijn de vele mensen die haar volgen zich ook bewust van de spraakachterstand die haar 4-jarige Braylon kenmerkt.

De kleine heeft moeite zich uit te drukken waardoor hij wat achterstand heeft in vergelijking met de anderen, waardoor hij zijn gevoelens niet altijd in woorden kan uiten. In een video die moeder Jayla op TikTok heeft geplaatst, gebeurt er echter iets onverwachts en emotionerends. Terwijl ze bezig zijn met het bakken van koekjes, lijken ze erg geamuseerd en blij, zodanig dat de kleine de vrouw met ogen vol liefde aankijkt en haar bedankt voor wat ze doen.

@jaylabrenae5/Tik Tok

Even later zegt Braylon dan ook: "Ik hou van je mamma.” Simpele en directe woorden, die haar diep raakten. De volgende momenten zijn gevuld met een onbeschrijfelijke tederheid. Tussen knuffels, kusjes en tranen door genieten de twee van zoveel genegenheid, voordat ze bereiding van de desserts klaarmaken.

Advertisement

@jaylabrenae5/Tik Tok

"Ik was sprakeloos - verklaarde Jayla - ik had niet verwacht dat ze het op dat moment zou kunnen zeggen. Ik wilde die woorden al heel lang horen en het was geweldig". Ook haar volgers gaven zich over aan opmerkingen vol vreugde voor de vrouw en tederheid voor het kind. Velen hebben bekend dat ze weten hoe het voelt, omdat ze in dezelfde situatie zitten en het hen ook is overkomen.

Maar soms, zelfs in situaties die niet bepaald eenvoudig zijn, is het mogelijk om het mooie te vinden en blij te zijn met heel kleine momenten. En als de kleintjes erbij betrokken zijn, wordt alles gemakkelijker, nietwaar?

Advertisement