Na 6 zonen ontdekt ze dat de zevende een meisje zal zijn: de moeder kan haar emotie niet bedwingen

Janine image
door Janine

15 Januari 2023

Na 6 zonen ontdekt ze dat de zevende een meisje zal zijn: de moeder kan haar emotie niet bedwingen
Advertisement

Jongetje of meisje? Hoe vaak hoor je deze vraag niet voordat je ouders wordt. Er zijn er die hopen op het een of het ander en er zijn er die, omgekeerd, graag elke optie accepteren en zich niet te veel focussen op het geslacht, maar op het geluk van de zwangerschap en de geboorte.

Zo was het ook voor de hoofdrolspelers van dit verhaal, maar ze konden de emotie niet bedwingen toen ze er tijdens hun laatste zwangerschap achter kwamen of er een meisje of een jongen op komst was. We vertellen je er wat meer over.

via modernfarmhousefamily/Instagram

Advertisement
modernfarmhousefamily/Instagram

modernfarmhousefamily/Instagram

Sarah en Tim Molitor, de makers van Modern Farmhouse Family, een site over grote gezinnen, stonden centraal in een aflevering die hen erg beroemd maakte en die internetgebruikers vermaakte. Na 6 zwangerschappen en nu de zevende, wachtten de twee echtgenoten op het geslacht van de nieuwste aanwinst in het gezin en ze besloten het op een flagrante en leuke manier te doen.

Gewoonlijk, zoals bij eerdere geboorten was gebeurd, beperkten man en vrouw zich tot het vragen van deze informatie binnen de muren van het gynaecologisch centrum, maar in dit geval kozen ze voor een ander "ritueel". Ze verzamelden zich thuis met hun familie en gooiden confetti in de lucht. Roze of blauw? Niemand wist het en bovenal hadden noch mama noch papa deze verrassing verwacht.

Advertisement
modernfarmhousefamily/Instagram

modernfarmhousefamily/Instagram

"Na 6 zonen hoopte ik niet meer op het idee om een ​​meisje te krijgen - bekende Sarah - ik was ervan overtuigd dat ik alleen omringd zou worden door mannen". En in feite leek dit het lot, gezien het feit dat ze nu hun laatste kind zouden krijgen en dat ze geen andere kansen zouden krijgen. Maar het leven weet ons altijd te verrassen, dat weten we, en in dit geval heeft het opnieuw zijn plicht gedaan.

Allemaal verzameld voor de camera, telden mama Sarah en papa Tim af voordat ze de confetti in de lucht gooiden die het plafond roze kleurde. De reactie van de vrouw was onhoudbaar: eerst sprong ze op van vreugde en viel toen op de grond. Tranen, gelach en ongeloof namen de overhand en kenmerkten een magisch moment. "Ik kan nog steeds niet geloven dat we een meisje krijgen", zei ze.

We hopen oprecht dat het geluk van die paar momenten dit mooie gezin voor het leven zal vergezellen. Veel geluk.

Advertisement