Kind denkt dat hij zijn vader registreert, maar de camera legt zijn mooie uitingen van vreugde vast

Janine

01 November 2022

Kind denkt dat hij zijn vader registreert, maar de camera legt zijn mooie uitingen van vreugde vast
Advertisement

Er is niets mooiers dan de spontaniteit van een kind: wanneer een "mensenwelp" naar je lacht, weet je dat hij het doet op de meest eerlijke en oprechte manier die hij kent, omdat hij zo puur en onschuldig is dat hij geen bedrog kent, vooral wanneer hij al zijn genegenheid voor een ouder toont. Een voorbeeld hiervan is een recente video gedeeld op TikTok door een gebruiker, waar we een kind zien dat - in de veronderstelling dat hij zijn vader registreert - niet beseft dat hij al zijn liefde voor hem toont met een lieve glimlach.

via TikTok/ jarah30

Advertisement
TikTok/ jarah30

TikTok/ jarah30

Blijkbaar had de vader zijn zoon gevraagd hem te registreren terwijl hij danste voor een video op TikTok. Op de video is te zien hoe het kind geamuseerd gehoorzaamt, maar niet beseft dat hij per ongeluk de camera van de smartphone op zichzelf heeft gericht. Hij lacht met een blik vol liefde en bewondering voor zijn vader. De kleine observeert zijn vader die danst op het ritme van het trendy nummer op TikTok: hij kijkt nooit weg, observeert hem alsof hij betoverd is, met een grote glimlach vol genegenheid.

Na het zien van de tedere scène, besloot de man de clip te publiceren met een bijschrift om uit te leggen wat er gebeurde: "Ik heb mijn zoon gevraagd mijn smartphone vast te houden om me te registreren, let op zijn reactie!". De video heeft meer dan vijf miljoen views verzameld en heeft letterlijk iedereen op het web ontroerd.

Advertisement
TikTok - @jarah30

TikTok - @jarah30

Gebruikers stuurden honderden bewonderende reacties op de reactie van de jongen: “De ogen van liefde!”, schreef een gebruiker. "Oh wauw, wat is hij knap! Hij lijkt zo trots op zijn vader", merkte een ander op. "De liefde in de ogen van een kind is onbeschrijfelijk", merkte een derde persoon op. Een ander daarentegen complimenteerde zijn vader omdat hij door de liefdevolle blik van de kleine voelde dat hij het als ouder ongetwijfeld geweldig doet: "Wees de vader die de kinderen opvoedt die zo naar je kijken", verklaarde hij.

Sommige moeders probeerden in plaats daarvan "stoer" te zijn en niet te huilen, zonder succes: "Ok, ik dacht eerst dat het banaal was, maar de blik van vreugde en aanbidding op het gezicht van dat kind deed me tot tranen toe bewegen!", schreef een vrouw. "Verdorie, je hebt me aan het huilen gemaakt nadat mijn 8-jarige me net boos had gemaakt en ik moet streng zijn. Ik zit nu in de problemen!" grapte een ander.

Advertisement