Een pasgeboren tweeling omhelst elkaar terwijl ze slapen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

20 December 2021

Een pasgeboren tweeling omhelst elkaar terwijl ze slapen (+ VIDEO)
Advertisement

Er is niets schattiger en liever dan het beeld van twee baby's die elkaar omhelzen en vredig naast elkaar slapen. Per slot van rekening zijn wij allemaal als we klein zijn een echte concentratie van tederheid die niemand in deze wereld echt kan weerstaan, inclusief onze ouders. Om deze reden gaat een zeer korte video van een pasgeboren tweeling die elkaar knuffelen terwijl ze slapen snel het web rond. Een vrijwel onweerstaanbaar tafereel!

via Tobon Twins

Advertisement

Ze zijn een tweeling geboren uit de wederzijdse liefde tussen Juan Carlos en Juliana Tobon, een stel dat van reizen houdt en in de vastgoedsector werkt. Toen Sofia en Sara ter wereld kwamen, hadden ze nooit gedacht dat een zeer korte video die door hen op Instagram was gepost, het hele internet zou hebben vertederd, onder gebruikers wier hart smolt tegenover de buitengewone en tegelijkertijd werkelijk lieve scène.

In de korte Instagram-video zie je de tweeling Tobon vredig in hun bedje slapen, elkaar omhelzend alsof ze al begrepen dat ze zusjes voor het leven zijn, een duidelijk en ook heel ontroerend teken van hoe baby's, zelfs met heel eenvoudige basisgebaren, als geen ander kunnen begrijpen wat het betekent om vanaf de geboorte verbonden te zijn met heel speciale mensen, in dit geval hun tweelingzus!

Bekijk de ontroerende video hieronder:

Advertisement

Smolt jouw hart ook van emotie? Er is werkelijk niets lievers en tederders dan een pasgeboren tweeling die rustig in hetzelfde bed liggen te snurken en met een simpele knuffel bijzonder aan elkaar gehecht blijken te zijn. Het is dus echt waar dat ook de allerkleinsten veel dingen in het leven kunnen begrijpen die wij volwassenen al lang vergeten lijken: de kracht van verbinding met andere mensen, de band die we opbouwen met onze dierbaren!

Wat een prachtige tweeling, vind je niet?

Advertisement