"Zou je me willen adopteren?": het verzoek aan de vader van de pleegdochter

Janine image
door Janine

25 December 2021

"Zou je me willen adopteren?": het verzoek aan de vader van de pleegdochter
Advertisement

Er is niets warmers en ontroerender in de wereld dan de liefde die een ouder voor zijn kind kan voelen, en het maakt niet uit of we het hebben over natuurlijke ouders en gezinnen of gezinnen die, die geen kinderen kunnen krijgen, weeskinderen adopteren of kinderen in moeilijke situaties. Het verhaal dat we je vandaag gaan vertellen, gaat over een meisje in een pleeggezin, de liefde van een man die optrad als surrogaatvader en een werkelijk ontroerend adoptieverzoek...

via Happily/YouTube

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Zijn naam is Daniel Donaldson en hij is een sportcoach die in Haleyville, in Alabama woont, en om deze reden staat hij altijd in contact met jongeren, hij heeft er veel ontmoet, maar slechts met één heeft hij een speciale band gecreëerd, namelijk de veertienjarige Alecia; toen Daniel erachter kwam dat het meisje in het nationale pleegsysteem zat, dacht hij niet twee keer na voordat hij de beslissing nam: hoewel hij haar op dit moment niet had kunnen adopteren, zou hij haar met open armen verwelkomen in zijn huis.

De familie Donaldson zette het meisje nooit onder druk, ze dachten altijd dat als ze eenmaal geadopteerd wilde worden, Alecia hen dat zonder problemen had laten weten. Om deze reden wilde het 14-jarige meisje haar pleegvader een onvergetelijke verrassing geven op zijn verjaardag...

Advertisement

Geholpen door de medeplichtigheid van Tiffany, de vrouw van Daniel, begon Alecia het adoptieproces zonder iets tegen Daniel te zeggen, en zo hadden de twee op de verjaardag van de man een uitzonderlijke verrassing voor Donaldson; ze blinddoekten hem en plaatsten borden in zijn handen met de volgende tekst: "Deze man hier begon als mijn coach, maar hij kwam naar voren toen ik hem nodig had. Nu is hij niet alleen mijn coach, mijn aanmoediger, mijn beschermer, maar hij is ook de man die ik papa noem."

Toen Daniel Donaldson de blinddoek afdeed, hadden alle mensen om hem heen een nieuw bord in hun handen met de tekst: "Wil je me adopteren?"; uiteraard barstte de man in tranen uit, rende naar Alecia om haar te omhelzen en stemde ermee in haar officieel in zijn huis te adopteren: wat een prachtig verhaal met een gelukkig einde!

De originele video van het adoptieverzoek kun je hier bekijken.

Advertisement