Een moeder is zichtbaar ontroerd als ze ontdekt dat haar zoon de piloot is van haar vlucht (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

27 December 2021

Een moeder is zichtbaar ontroerd als ze ontdekt dat haar zoon de piloot is van haar vlucht (+ VIDEO)
Advertisement

Ouders zijn altijd erg trots op hun kinderen en missen nooit een kans om dit openlijk aan anderen te laten zien. Het is een grote voldoening om kinderen te hebben grootgebracht die niet alleen uitstekende resultaten op de werkvloer hebben behaald, maar die ook verantwoordelijke en genereuze volwassenen zijn geworden. Kortom, er is geen grotere voldoening voor een ouder dan te weten dat je een goed mens hebt opgevoed! Een moeder die trots is op haar zoon werd gefilmd toen ze aan boord van een vliegtuig stapte, niet wetende dat de piloot van haar vlucht... haar zoon was! Haar reactie toen ze de man zag is geweldig, want je kunt je de verbazing voorstellen hem daar te zien, precies op haar vlucht. Het spreekt voor zich dat mama zich met zo'n piloot de hele reis heel veilig voelde!

via TikTok/ clickaviation

TikTok/ clickaviation

TikTok/ clickaviation

Moeders zijn altijd erg trots op hun kinderen en de resultaten die ze behalen. De moeder van piloot Gustavo Castañeda kon haar emoties niet bedwingen toen ze plotseling haar zoon in uniform zag: een begrijpelijke emotie, aangezien haar zoon de piloot van haar vliegtuig was! De twee hadden elkaar al een tijdje niet gezien en het is absoluut ontroerend om ze elkaar te zien omhelzen.

De scène werd geregistreerd en gepost op TikTok, waar de video veel views kreeg. De vrouw loopt rustig met een tas en een koffer en als ze op het punt staat in het vliegtuig te stappen, ziet ze haar zoon om haar te verwelkomen. Haar ogen worden groot en lichten op van verbazing, dan bedekt ze haar gezicht vanwege de emotie, misschien om de tranen van vreugde te verbergen.

Advertisement

Het is gemakkelijk te begrijpen uit de video hoe de moeder werd verrast door de aanwezigheid van een van de voor haar meest speciale mensen ter wereld en het is misschien vanwege haar zo oprechte reactie dat de video al die positieve reacties heeft verzameld.

Advertisement