Lerares adopteert een van haar leerlingen om hem te redden van een trauma dat hij in het verleden heeft opgelopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Lerares adopteert een van haar leerlingen…
Ze stelen altijd zijn post: hij neemt wraak door afval in nep-pakketten te verpakken Dit meisje heeft £166 bespaard dankzij een snoepkoker

Lerares adopteert een van haar leerlingen om hem te redden van een trauma dat hij in het verleden heeft opgelopen

08 Januari 2022 • Door Janine
3.502
Advertisement

Wat is er mooier in het leven dan te weten hoe je liefde kunt geven? Degenen die dit kunnen, mogen nooit terughoudend zijn, want de liefde die ze onvoorwaardelijk kunnen geven, kan het leven van een minder bedeeld persoon voor altijd veranderen, die misschien op zoek is naar genegenheid. Dat is min of meer wat Paige Bramlett, een 26-jarige lerares die in de federale staat Indiana, in de VS, woont, probeerde te doen en die besloot een van haar leerlingen te adopteren die jarenlang persoonlijk trauma had meegemaakt, tussen steeds veranderende pleeggezinnen en posttraumatische stress op de leeftijd van slechts vier jaar…

Het verhaal van de band die is ontstaan ​​met de kleine William, dit is de naam van het kind, werd in detail verteld op de sociale kanalen van de 26-jarige vrouw, en herinnerde haar volgers eraan dat ze de kleine leerling op de kleuterschool had leren kennen, tijdens haar rol als ondersteunende gedragslerares: "Hij was mijn leerling op de kleuterschool. Ik was zijn gedragsspecialist. Hij zat in een pleeggezin en worstelde jarenlang met posttraumatisch stressgedrag en andere trauma's. Hij had in vier jaar tijd in verschillende huizen gewoond", zei Paige Bramlett.

Maar na verloop van tijd werd de band die was ontstaan ​​tussen de vrouw en het kind sterker en sterker, totdat het onverwachte en zeer gelukkige gevolgen kreeg: "Hij was erg geïsoleerd omdat hij het vermogen om zich aan te passen niet kende en hij worstelde echt zo veel. Sinds ik oog in oog met hem sta, is er veel van onze tijd besteed aan werken aan acceptatievaardigheden, gedragsvaardigheden, praten over hoe we ons op school gedragen, dat soort dingen."

De vrouw vervolgde met deze woorden: "Op een dag kwam hij niet op school, terwijl hij nooit een dag oversloeg. Ik kwam zijn maatschappelijk werker tegen die zijn spullen in de gang aan het verzamelen was. Hij vertelde me dat ze op zoek waren naar een huis om hem in te plaatsen.Ik stelde mezelf voor en vroeg hem wat ik moest doen om voor altijd zijn thuis te worden. Nu is hij door mij geadopteerd, geliefd en gekozen. Mijn kind. Met hem leren we samen elke dag."

De 26-jarige vrouw voedde William ongeveer een jaar op als haar zoon en rondde toen het papierwerk af om hem officieel te adopteren, wat uiteindelijk gebeurde op 12 oktober 2021.

Advertisement

De 26-jarige lerares werd zelfs gewaarschuwd door verschillende van haar familieleden en enkele vrienden dat het adopteren van zo'n jong kind een avontuur en een zeer zware en "fulltime" baan zou zijn vol valkuilen, maar blijkbaar vormen Paige Bramlett en haar zoon William nu een geweldig stel wier emotionele band alle conceptie ver te boven gaat.

Het maakt tenslotte niet uit of er een biologische band is of niet, een vrouw voelt het van binnen, ongeacht of ze klaar is om moeder te zijn en onvoorwaardelijke liefde te geven aan een kind dat op zoek is naar een thuis. Geweldig Paige!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt