Tweeling wordt 15 minuten na elkaar geboren, maar ze zijn op twee verschillende dagen jarig - BekijkDezeVideo.nl
x
Tweeling wordt 15 minuten na elkaar…
1-jarig meisje verkleedt zich als koningin Elizabeth II: hare majesteit antwoordt met een brief Positief getest voor Covid geeft ze het kerstdiner met haar familie niet op en eet in een plastic bubbel

Tweeling wordt 15 minuten na elkaar geboren, maar ze zijn op twee verschillende dagen jarig

04 Januari 2022 • Door Janine
2.744
Advertisement

Het is moeilijk voor te stellen dat een tweeling op twee verschillende dagen ter wereld komt, maar in sommige gevallen kan deze zeldzame gebeurtenis plaatsvinden. De tweeling Alfredo en Aylin, geboren tussen 31 december 2021 en januari 2022, is daar een voorbeeld van. Fatima Madrigal is rond middernacht op de 31e, de laatste dag van het jaar, bevallen van een jongen van 2,7 kg en een meisje van 2,4 kg. Als de ene baby op 31 december om 23:45 uur werd geboren, werd de andere een paar minuten later geboren in het nieuwe jaar. Daarom zijn deze kleintjes op verschillende dagen jarig zijn!

Mother of the twins, Fatima Madrigal, says "It's crazy to me that they are twins and have different birthdays. I was surprised and happy that she [Aylin] arrived at midnight."

Pubblicato da Natividad Medical Center su Domenica 2 gennaio 2022

Fatima Madrigal en Robert Trujillo, uit Greenfield, in Californië (VS), verwelkomden hun tweeling op twee verschillende dagen. Het gebeurt niet vaak, integendeel - in de Verenigde Staten zijn er elk jaar ongeveer 120.000 tweelingen, oftewel 3% van alle geboorten, maar het gebeurt bijna nooit dat ze op twee verschillende dagen jarig zijn! Voor deze twee ouders was het in feite een knallend begin van het jaar: Alfredo werd als eerste geboren, om 23:45 uur op 31 december 2021, terwijl de kleine Aylin haar broer volgde na een kwartier, net na middernacht.

Ook Fatima kon niet geloven dat ze haar tweeling op verschillende dagen zou vieren: "Het is gek voor mij dat ze een tweeling zijn en verschillende verjaardagen hebben", zei ze in een persbericht van het medisch centrum, "Ik was verrast en blij dat het kleine meisje om middernacht arriveerde".

#IntheNews Read all about our rare first birth of twins born in both 2021 AND 2022 at #KION...

Pubblicato da Natividad Medical Center su Domenica 2 gennaio 2022

De verbazing kwam niet alleen van de gelukkige ouders, maar ook van de medische staf van het Natividad Medical Hospital: "Dit was zeker een van de meest memorabele momenten van mijn carrière," zei Dr. Ana Abril Arias, die al een lange tijd medisch arts in deze structuur is, trots.

Had er een beter einde en een beter begin van het jaar kunnen zijn voor dit prachtige gezin? We wensen hen allemaal het beste toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt