Opa stemt ermee in om op zijn kleinzoon te passen voor $12 per uur - BekijkDezeVideo.nl
x
Opa stemt ermee in om op zijn kleinzoon…
De moeder van de kinderen komt heel laat thuis: de oppas belt de politie voor het achterlaten van minderjarigen Een luchtvaartmaatschappij staat haar klanten toe stoelen te reserveren ver weg van kinderen

Opa stemt ermee in om op zijn kleinzoon te passen voor $12 per uur

07 Januari 2022 • Door Janine
4.324
Advertisement

Grootouders zijn belangrijke figuren voor onze kinderen en bouwen vaak een echt onlosmakelijke band tussen hen op. Grootouders zijn om verschillende redenen altijd erg blij om hun kleinkinderen te zien en tijd met hen door te brengen. Ten eerste zijn het hun kleinkinderen, waar ze waarschijnlijk meer van houden dan van hun eigen kinderen; bovendien is het voor een opa en een oma een genoegen om een ​​paar uurtjes in hun gezelschap door te brengen. Er zijn echter grootouders die niet precies in deze termen denken: Reddit-gebruiker "iri_baker67" meldde hoe hij weigerde op zijn 1-jarige kleinzoon te passen zonder betaald te worden. Wat vind jij, overdreef hij?


De grootvader liet gebruikers weten dat zijn 29-jarige dochter binnenkort weer fulltime aan het werk zou gaan: 5 dagen per week, 7-8 uur per dag, ongeveer van 7.30 tot 15.00 uur. Natuurlijk, als moeder van een baby van slechts 1 jaar oud, vroeg ze haar vader om beschikbaarheid tijdens de week om maximaal 2-3 keer bij zijn kleinkind te kunnen zijn. Haar vader zegt dat het kan, natuurlijk, maar tegen een zeer specifieke prijs: $12 per uur! Zijn dochter bood hem $10 aan omdat ze niet meer kan betalen, aangezien ze $22 per uur verdient. De dochter twijfelde echter niet aan de behoefte van haar vader om betaald te worden, maar onderhandelde gewoon over de prijs. Haar vader bleef zichzelf echter rechtvaardigen en wilde van Reddit-gebruikers weten of zijn gedrag acceptabel is of niet.

"Ik heb mijn leven, ik werk voor mezelf en ik vind dat ze moet begrijpen dat als ik mijn tijd opgeef als ik thuis werk, ik het extra geld nodig heb om te verdienen als ik niet aan het werk ben", zei de grootvader.

"Als ik vanuit huis werk, kan ik niet werken en tegelijkertijd voor de baby zorgen", bleef de opa zichzelf rechtvaardigen. De dochter, na hem haar behoefte te hebben uitgelegd, verzekerde hem ook dat het maar 2, maximaal 3 dagen per week zou zijn, aangezien de resterende dagen door de grootouders van vaderskant op de kleinzoon zou worden gepast. De man liet zich echter niet overtuigen: "Ik hou van mijn kleinzoon, maar ik ben geen kinderdagverblijf".

Wat vind je van het gedrag van de grootvader? Schrijf het ons in de reacties!

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt