De moeder van de kinderen komt heel laat thuis: de oppas belt de politie voor het achterlaten van minderjarigen - BekijkDezeVideo.nl
x
De moeder van de kinderen komt heel…
Ze geeft haar 25-jarige zoon het speelgoed dat hij altijd al wilde hebben, maar niet voor hem kon kopen Opa stemt ermee in om op zijn kleinzoon te passen voor $12 per uur

De moeder van de kinderen komt heel laat thuis: de oppas belt de politie voor het achterlaten van minderjarigen

07 Januari 2022 • Door Janine
4.019
Advertisement

Veel gezinnen nemen hun toevlucht tot de hulp van een oppas wanneer ze die nodig hebben, vooral als ze alleenstaande ouders zijn of werknemers met drukke diensten en lange uren. Sommige moeders kunnen zelfs niet zonder een vertrouwd persoon om op hun kinderen te passen of ze op te halen van school. Maar wat zijn de regels die babysitters en gezinnen moeten volgen? Een 28-jarige vrouw klaagde bij Reddit-gebruikers nadat ze een hele avond had geprobeerd de moeder te bellen van de kinderen waar ze aan het oppassen was. De kwestie liep vervolgens uit de hand, waarbij beide vrouwen elkaar beschuldigden van "het in de steek laten van minderjarigen".

Het punt is dit: hoe moet een oppas zich gedragen als de moeder bijna nooit op de afgesproken tijd thuiskomt? Naast de oppas heeft ook de moeder van de kinderen grote verantwoordelijkheden.

De babysitter schreef in een Reddit-post dat de moeder voor wie ze werkte zich bijna nooit aan de afgesproken uren hield en altijd laat thuiskwam. Op een middag vroeg de oppas de moeder herhaaldelijk om op tijd terug te komen omdat ze die avond plannen had. Van 18.00 tot 21.00 uur zouden de kinderen in het gezelschap van de oppas zijn geweest, en dan had de moeder naar huis zullen komen, en toch ging er iets mis.

"Ik kwam om 18.00 uur aan bij haar thuis en ze zou om 21.00 uur terug zijn", schreef de oppas, "ik vertelde haar dat ik plannen had voor de avond en dat ze daarom op tijd zou moeten zijn. Hoewel de moeder beloofde op tijd terug te komen, was ze er om 21 uur niet. Ik ken niemand anders in de familie, zelfs de vader niet, dus ik kon niemand bellen".

Omdat ze geen reactie kreeg op de constante telefoontjes en berichten die ze naar de moeder stuurde, stuurde de babysitter haar een laatste waarschuwing: als ze niet binnen een uur terugkwam, zou ze de politie bellen. De vrouw reageerde nooit op het bericht en kwam natuurlijk niet na een uur thuis. Moe van het gedrag van deze vrouw, belde de babysitter de politie. De agenten kwamen naar het huis waar de babysitter werkte en controleerden de berichten van de babysitter op de telefoon. Op dat moment stuurde de politie de babysitter weg en nodigde de kinderen uit om mee naar het bureau te komen. Om drie uur 's nachts belde de moeder van de kinderen de oppas: ze was heel boos omdat ze niemand in huis had gevonden. Alsof dat nog niet genoeg was, klaagde de moeder vervolgens de oppas aan, ondanks dat deze er alles aan had gedaan om met haar in contact te komen.

De oppas gelooft niet dat ze een fout heeft gemaakt door contact op te nemen met de politie, maar wilde ook Reddit-gebruikers om een ​​mening vragen. De meesten waren het met haar eens, maar er zijn er ook die beweerden dat ze de politie niet had moeten bellen en dat ze gewoon had moeten wachten op de moeder van de kinderen en betaald had moeten worden voor alle extra uren. Ze zou in ieder geval niet meer voor deze onbetrouwbare moeder moeten werken.

Het is niet eenvoudig om met zekerheid vast te stellen wie in dit verhaal meer gelijk heeft: welk idee heb jij? Vertel het ons in de reacties!

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt