Deze drielingzussen delen alles in het leven: “We willen ook met dezelfde man trouwen” - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze drielingzussen delen alles in het…
Hij gaat chocolademelk kopen voor zijn kinderen en wint $1 miljoen in de loterij Baby op straat gevonden op oudejaarsavond met brief: de ouders zijn te arm om haar te houden (+ VIDEO)

Deze drielingzussen delen alles in het leven: “We willen ook met dezelfde man trouwen”

11 Januari 2022 • Door Janine
3.565
Advertisement

Degenen die het geluk hebben een tweelingbroer of zus te hebben, hebben ongetwijfeld voor het leven een persoon aan hun zijde. Het is bekend hoe een tweeling een unieke en zeer solide relatie onderling opbouwt, maar het verhaal van Taiwo, Kehinde en Eta Omosuwa, drielingzussen, verdient het om verteld te worden vanwege hun bijzonderheid. Na negen maanden de baarmoeder van hun moeder te hebben gedeeld, zijn de drie zussen nooit uit elkaar gegaan en ondanks het bereiken van de meerderjarigheid blijven ze dezelfde activiteiten samen doen om zich niet van elkaar te scheiden.

Maar hoe ver is deze drieling gegaan? Het is niet genoeg dat ze dezelfde baan hebben gekregen... ze willen met dezelfde man trouwen!

Taiwo, Kehinde en Eta Omosuwa zijn drielingzussen van Nigeriaanse afkomst die zo aan elkaar gehecht zijn ​​dat ze samen een leven willen opbouwen. Ze zijn pas 25, maar lijken al veel belangrijke keuzes te hebben gemaakt: ze hebben allemaal na het lyceum  een diploma verpleegkunde gehaald en zijn er op dezelfde manier in geslaagd om professionele visagisten te worden.

De wens om koste wat kost hetzelfde te doen lijkt echter uit de hand te lopen...

De drieling beweerde niet alleen dezelfde baan te hebben, maar ook dezelfde diensten, uren, enz. Ze beweren in alle opzichten hetzelfde te zijn, van schoenmaten tot kleding, en hun publieke verklaringen hebben veel gebruikers verbijsterd achtergelaten. Blijkbaar zijn deze zussen, naast het delen van alles in het leven, verder gegaan: ze willen met dezelfde man trouwen!

Met andere woorden, als een man met een van de drieling zou trouwen, hij automatisch ook met de anderen trouwt. Kortom, er is een onlosmakelijke band tussen hen!

Geloof het of niet, maar uiteindelijk slaagden de drie zussen erin om deze wens van hen te vervullen door zich aan dezelfde man te binden.

Advertisement

Het lijkt erop dat de drie zussen dolblij zijn met dit gemeenschappelijke leven, waarin ze praktisch alles delen. Wat vind jij hiervan?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt