Moeder valt van de trap en komt vast te zitten, maar haar driejarige zoon weet haar te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder valt van de trap en komt vast…
Dit Afrikaanse model heeft zo'n bijzondere huidskleur dat ze

Moeder valt van de trap en komt vast te zitten, maar haar driejarige zoon weet haar te redden

03 Maart 2022 • Door Janine
2.891
Advertisement

Kinderen zijn vaak het mooiste wat er in een mensenleven kan gebeuren. Degenen die besluiten om ouder te worden, zijn betoverd door wat hun kinderen kunnen doen en doorgeven en hoe mooi het is om hen dingen te leren en hen te begeleiden in hun groei. We zouden bereid zijn om alles te doen om de kleintjes zich goed te laten voelen en ze weg te houden van negativiteit of gevaar. Dit is ongetwijfeld een van de vele doelen van elke moeder en elke vader. Maar wat als het kind in een moeilijke situatie de ouders zou helpen? Thomas' moeder, een kleine superheld die een groot probleem heeft kunnen oplossen, weet er alles van.


Call handler comforts boy (3) on 999 call after mum’s collapse

#WATCH | One of our call handlers has been praised for the care and compassion she offered a toddler who dialled 999 to say his mum had fallen down a flight of stairs. Morgane Amphlett took the call just before 2pm on 12 November from the boy who simply said “help” and that his mummy was hurt. It turned out she’d collapsed, tumbled down steps at the family home in Sandwell and was drifting in and out of consciousness. Morgane – who takes 999 and non-emergency 101 calls from our centre in West Bromwich – established the boy’s name was Tommy and that he was three years old. She asked him to pass the phone to mum Kayleigh Boffey – who was dazed and struggling to breathe – and encouraged Tommy to hold her hand and keep her talking until police and paramedics arrived. See the full story ➡️ https://bit.ly/3HEq79E

Pubblicato da West Midlands Police su Sabato 20 novembre 2021

Thomas Boffey, een driejarige Engelse jongen, is heel beroemd geworden op het internet omdat hij zijn moeder heeft gered. Toen de vrouw, Kayleigh Boffey, van de trap viel, wist de kleine jongen dat hij absoluut iets moest doen. Met veel moed zocht hij de telefoon van zijn moeder en belde het alarmnummer.

Aan de andere kant van de lijn begreep de telefoniste, Morgane Amphlett, die de angstige en bezorgde stem van het kind hoorde, onmiddellijk de situatie en slaagde erin Kayleigh aan de lijn te krijgen om meer te weten te komen over haar fysieke toestand. In zeer korte tijd bereikten de reddingswerkers het huis en vergezelden de vrouw naar het ziekenhuis voor de nodige behandeling. De kleine Thomas daarentegen werd naar het huis van zijn overgrootmoeder gebracht. De telefoniste verklaarde dat het kind echt moedig en vindingrijk was voor zijn leeftijd. Hij gaf zelfs gehoor aan haar verzoek om dicht bij zijn moeder te blijven en tegelijkertijd telefonisch met haar aan de lijn te blijven. Hoeveel kinderen zouden hetzelfde hebben kunnen doen toen ze nog maar drie jaar oud waren? Ook de moeder van Thomas, die luisterde naar hoe het hele verhaal zich ontwikkelde, was letterlijk sprakeloos en zei dat ze heel trots was op haar zoon.

Als je je afvraagt ​​hoe hij hierin slaagde, weet dan dat het ook te danken was aan de avonturen van een tekenfilm waar de jongen vaak naar kijkt en die het verhaal vertelt van brandweerwagens, ambulances en dergelijke. Het kennen van de perikelen van deze reddingsvoertuigen gaf de jongen de impuls om te handelen en de moeder te helpen in een moeilijk moment.

Advertisement

Een kleine superheld die zich meteen veranderde in een voorbeeld om te volgen. Er zijn veel ouders geweest die, nadat ze het verhaal van Kayleigh en haar zoon hadden gehoord, besloten hun kinderen te leren hoe ze zich in noodsituaties moesten gedragen.

Wat vind je van het heroïsche gedrag van de kleine Thomas?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt