Ze is 63 jaar oud en heeft een gespierde lichaamsbouw: na de scheiding wijdde ze zich aan fitness

Janine

13 Januari 2022

Ze is 63 jaar oud en heeft een gespierde lichaamsbouw: na de scheiding wijdde ze zich aan fitness
Advertisement

In vorm blijven is niet zozeer belangrijk voor een puur esthetisch doel, maar ook en vooral om op oudere leeftijd gezond te blijven. Er zijn mensen die gewoon geen zin hebben in fitnessoefeningen en diëten, en het belang van constante lichaamsbeweging onderschatten. Lesley Maxwell denkt hier echter anders over: het is nooit te laat om je in te zetten voor het welzijn van het lichaam. Lesley is in feite 63 jaar oud, maar heeft zo'n gespierde lichaamsbouw dat ze wordt aangezien voor een veel jongere vrouw. Lesley heeft zeer jonge aanbidders, juist omdat ze, in tegenstelling tot vrouwen van haar leeftijd, erin is geslaagd "jong te blijven". De waarheid is dat Lesley waarschijnlijk niet eens wist dat ze personal trainer zou worden; na de scheiding van haar man lijkt Lesley namelijk een passie voor sport te hebben ontdekt.

Advertisement

Als bewijs dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen en je doelen te bereiken, beginnen we met te zeggen dat Lesley Maxwell haar eerste wedstrijd bodybuilding won toen ze bijna 50 was. Dus als je dacht dat het leven “eindigt” met een huwelijk en kinderen, dan heb je het helemaal mis!

Lesley doet er alles aan om haar lichaam in topvorm te houden: 5 lange wekelijkse trainingssessies zijn wat Leslie dagelijks doet voor haar welzijn. Na de ervaring van de scheiding is de vrouw van baan veranderd en mag ze zich nu fulltime personal trainer noemen. Als ze niet aan het trainen is, plaatst ze tips en foto's op Instagram, waar ze zo'n 76.000 volgers heeft!

Lesley houdt van sporten met haar kleindochter, Tia, een fitnessliefhebber die net als haar oma probeert fit te blijven. Als ze samen zijn, worden ze vaak door vreemden aangezien voor zussen.

Hoe blijft ze zo in vorm? Naast constant trainen, combineert ze een dieet dat voldoet aan haar dagelijkse behoefte aan calorieën. Een van haar suggesties is om wijn en alle suikerhoudende dranken op te geven, maar ook om meer aandacht te besteden aan de porties van elke maaltijd en eiwitten, ongetwijfeld heel belangrijk.

Advertisement

Zoals je kunt zien, geeft Lesley haar training niet op, zelfs niet als ze naar het strand gaat voor een wandeling!

Fit blijven brengt zeker veel opofferingen met zich mee, maar het resulterende voordeel is oneindig veel groter. Ga aan de slag en je lichaam zal je over een paar jaar dankbaar zijn!

Advertisement