Haar ex weigert te betalen voor de geannuleerde bruiloft: ze verkoopt de verlovingsring van zijn overgrootmoeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar ex weigert te betalen voor de geannuleerde…
Ze installeert een deur in de kamer van haar zoon, maar haar man wil het niet: ze krijgen ruzie Ze viert haar 100e verjaardag in het gezelschap van haar oudere zussen die 102 en 104 jaar oud zijn

Haar ex weigert te betalen voor de geannuleerde bruiloft: ze verkoopt de verlovingsring van zijn overgrootmoeder

13 Januari 2022 • Door Janine
2.038
Advertisement

Trouwen is een niet te onderschatten verbintenis, net als je partner vertrouwen en ervoor kiezen om in een stabiele relatie te blijven - een verbintenis die zeker niet minder is! Een 27-jarige vrouw deelde haar verhaal op Reddit, op zoek naar begrip van andere gebruikers over de annulering van haar huwelijk en alle onvermijdelijke gevolgen. De jonge vrouw zou met Mason, haar vriend, trouwen, ware het niet dat ze een paar dagen voor de grote gebeurtenis ontdekte dat ze was bedrogen. De bruiloft ging natuurlijk niet door, maar van alle voorbereidingen kon maar een paar dingen worden terugbetaald. Moraal van het verhaal, de bruid bevond zich met een schuld van $20.000 en haar (ex-)vriend weigerde haar te helpen. Op dat moment nam de vrouw het initiatief en slaagde erin haar schuld af te betalen.

via: Reddit

Vanaf het moment dat ze een stel werden, hadden Mason en de jonge vrouw afgesproken om hun financiën te delen. Om de kosten van het huwelijk te dekken, moest de jonge vrouw een lening aanvragen bij de bank en die moest ze natuurlijk zo snel mogelijk terugbetalen als ze geen te hoge rente wilde betalen. Toen ze erachter kwam dat haar vriend haar bedroog met zijn ex, Kim, besloot ze de bruiloft te annuleren. Hoe kon ze ook anders? De bruiloft zou een paar dagen na de trieste ontdekking plaatsvinden en daarom was alles al georganiseerd.

Hoewel de vrouw wat geld terug wist te krijgen, had ze nog $20.000 aan schulden over. Mason wilde er niets van weten, aangezien ze niet meer zouden trouwen, hoefden ze hun financiën niet meer te delen:

"Het is niet mijn probleem, je hebt een lening afgesloten die je niet kunt terugbetalen," vertelde hij haar via sms, voordat hij haar voorgoed negeerde.

De jonge vrouw vond vervolgens een andere oplossing. Mason had haar als verlovingsring, een ring die van zijn overgrootmoeder was geweest gegeven, ter waarde van 25.000 dollar. Ze waren het niet eens geworden over de teruggave van deze ring, die Mason terug wilde. De jonge vrouw dacht er toen aan om het te verkopen, maar voordat ze dat deed, schreef ze Mason om hem te vertellen dat als hij haar niet zou helpen om de kosten van de bruiloft te betalen, ze de ring zou verkopen. Mason bleef haar berichten negeren, ervan overtuigd dat de vrouw dat erfstuk nooit zou verkopen.

Het is duidelijk dat Mason het bij het verkeerde eind had, want de vrouw verkocht de ring op een online site en slaagde erin het meeste geld terug te krijgen dat ze had geïnvesteerd in een bruiloft die ze nooit hadden gevierd. En dat was zeker niet haar schuld. Mason was woedend toen hij erachter kwam dat zijn erfstuk was verkocht en, om eerlijk te zijn, hij was niet de enige die over haar oordeelde.

"Veel van mijn familieleden vinden dat ik overdreven heb gereageerd en dat ik niet zulke extreme maatregelen had moeten nemen, want nu zal het moeilijk voor hem worden om die ring terug te krijgen", schreef de vrouw in haar Reddit-post. Vervolgens vroeg ze gebruikers om een ​​mening over haar gedrag: had ze echt overdreven met Mason? De meeste gebruikers antwoordden dat de fout alleen bij de man lag, die met zijn acties ervoor heeft gekozen om alles te verpesten. Bovendien had de vrouw hem gewaarschuwd dat ze de ring eventueel zou verkopen.

Wat vind jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt