"Die moedervlek lijkt op een tumor, laat je nakijken": onbekende redt man dankzij haar intuïtie - BekijkDezeVideo.nl
x
"Die moedervlek lijkt op een tumor,…
Oudere man verkoopt zijn tekeningen op straat om zijn kleinkinderen te voeden: een man ziet hem en koopt ze tegen een hogere prijs Dakloze familie weet niet waar ze moeten wonen: een liefdadigheidsinstelling geeft ze een huis

"Die moedervlek lijkt op een tumor, laat je nakijken": onbekende redt man dankzij haar intuïtie

20 Januari 2022 • Door Janine
1.583
Advertisement

Met huidkanker en kanker in het algemeen, moet niet te licht worden omgegaan - je moet regelmatig worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Als je niets vermoed, kan het natuurlijk moeilijk zijn om de oorzaak van het probleem te achterhalen, maar het is goed om contact op te nemen met bijvoorbeeld een dermatoloog voor alle noodzakelijke controles. Er zijn ook echt uitzonderlijke gevallen, zoals die we je gaan vertellen met dit verhaal. Achter de bank van Vancouver Canucks merkte een jonge supporter van het andere team dat een staflid van het team, Brian "Red" Hamilton, een zeer verdachte moedervlek in zijn hals had. Gedurende het spel probeerde ze hem te waarschuwen, totdat de man naar haar knikte met zijn duim omhoog dat hij haar advies zou opvolgen. Gelukkig hield Hamilton zich aan zijn belofte en liet hij zich controleren: dat meisje had gelijk!

Brian "Red" Hamilton is de assistent-uitrustingsmanager van de Vancouver Canucks, een Canadees hockeyteam, en had blijkbaar een grote moedervlek in zijn nek waarvan hij niet wist dat het kanker was. Gelukkig voor hem wees een supporter van de tegenpartij hem er op een avond tijdens een hockeywedstrijd op. De twee werden van elkaar gescheiden door een plexiglas barrière, maar dit weerhield Nadia Popovici, een supporter van Seattle Kraken, er niet van om die verdachte moedervlek te observeren. Ondanks de verschillende communicatieproblemen slaagde Nadia er uiteindelijk in om zich verstaanbaar te maken voor Hamilton dankzij een bericht dat ze hem rechtstreeks vanaf haar telefoon liet zien, door het plexiglas: "De moedervlek in je nek zou een tumor kunnen zijn. Alsjeblieft, laat je nakijken door een arts!”.

Dankzij de intuïtie van die jonge onbekende wist Hamilton zichzelf te redden. De man schreef op Twitter aan de supporter, wiens identiteit hij op dat moment nog niet kende: "Die avond, 23 oktober, en het bericht dat je me op je mobiel liet zien, staat voor altijd in mijn geheugen gegrift omdat ze echt een verschil hebben gemaakt voor mij en mijn familie. Je instinct had gelijk en die moedervlek in mijn nek was een kwaadaardig melanoom en dankzij jouw doorzettingsvermogen en het snelle werk van de artsen is het nu weg."

Dankzij dit bericht kon Hamilton de vrouw vinden en een ontmoeting regelen om haar te bedanken. Hun ontmoeting vond natuurlijk net voor een nieuwe wedstrijd plaats en was erg emotioneel. Hoewel de beschermende mondkapjes hun glimlach verborg, spraken hun ogen boekdelen: ze waren allebei blij met hoe het was gelopen. Ze omhelsden elkaar en met veel emotie bedankte Hamilton haar nogmaals.

Wat te zeggen, dit was een geweldige overwinning voor allebei!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt