Wanhopige oude vrouw laat haar mobiele telefoon repareren "omdat haar kinderen en kleinkinderen haar niet meer op dat nummer bellen"

Janine

15 Januari 2022

Wanhopige oude vrouw laat haar mobiele telefoon repareren
Advertisement

Wist je dat onze ouderen veel meer lijden onder eenzaamheid dan we ons kunnen voorstellen? Als we opgroeien, worden we kinderen, kleinkinderen, dan ouders, we stichten nieuwe gezinnen, totdat we met de tijd de liefde en onvoorwaardelijke zorg die onze ouders ons op hun beurt in zoveel jaren hebben gegeven “vergeten”. Nu de jaren zijn verstreken, zijn de ouders bejaarde grootouders geworden, die in de meeste gevallen ver van hun kinderen en kleinkinderen wonen, lijdend aan een stille eenzaamheid en innerlijke wanhoop...

via Reporte Indigo

Advertisement

YouTube

Dit is het ontroerende verhaal van een oudere vrouw genaamd Aurora Hernandez, een vrouw die werd “vereeuwigd” door de beveiligingscamera's van een telefoonwinkel waar ze praktisch wanhopig naartoe ging. Toen de oude vrouw daar aankwam, wendde ze zich tot de technici over een probleem met haar mobiele telefoon. Aurora was in tranen omdat ze ervan overtuigd was dat er iets mis was met haar elektronische apparaat, aangezien ze stellig verklaarde dat het bijna een jaar geleden was sinds ze telefoontjes en berichten had ontvangen van haar kinderen en kleinkinderen. Misschien was de mobiele telefoon gewoon kapot of werkte hij niet goed?

Toen Aurora Hernandez de medewerkers van de telefoonwinkel om uitleg vroeg, had ze tranen in haar ogen omdat ze zo'n 1500 Spaanse pesos zou moeten betalen voor de reparatie, en dat kon ze op dat moment niet betalen. Toen de vrouw op het punt stond om verdrietig te vertrekken, benaderde een tweede medewerker van de winkel haar en vertelde haar dat hij haar mobiele telefoon zou repareren zonder er haar iets voor te vragen.

Toen de telefoontechnicus merkte dat de mobiele telefoon van de oude vrouw in werkelijkheid perfect werkte, begreep hij waar het probleem zat: de harde realiteit voor de vrouw was te wijten aan het feit dat geen van haar kinderen of kleinkinderen ooit belde en om die reden leed Aurora Hernandez onder eenzaamheid. Dus nam de medewerker van de telefoonwinkel de vrijheid om het nummer van enkele familieleden van Aurora te bellen en spoorde hen aan om de oude vrouw vaker te bezoeken.

En zo gebeurde, want een paar dagen later keerde de vrouw terug naar de telefoonwinkel om de "kapotte" mobiele telefoon op te halen met haar pas geboren kleindochter in haar armen; Aurora straalde echt en was blij met dat onverwachte bezoek, zozeer zelfs dat de technicus in de winkel de mobiele telefoon teruggaf aan Aurora, zonder haar om enige kosten te vragen voor het uitgevoerde werk: voor het uitvoeren van zo'n groot gebaar van vriendelijkheid jegens een vrouw die leed aan eenzaamheid, moet geen enkel bedrag worden betaald!

Je kunt de video die door de beveiligingscamera's is gemaakt hier bekijken.

Advertisement