Ze vraagt ​​het bedrijf om haar lege dozen te sturen omdat haar katten niet van de doos af willen die ze haar hebben gestuurd - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze vraagt ​​het bedrijf om haar…
Al 60 jaar hartsvrienden, ontdekken ze dat ze halfbroers zijn: een ongelooflijk verhaal Pitbull

Ze vraagt ​​het bedrijf om haar lege dozen te sturen omdat haar katten niet van de doos af willen die ze haar hebben gestuurd

18 Januari 2022 • Door Janine
1.613
Advertisement

Als je een kat in huis hebt, weet je heel goed dat deze trouwe vierpotige katachtigen zich het liefst als koningen en koninginnen in huis gedragen, ze houden er zo van om verwend en vereerd te worden dat de behoeften van het menselijke baasje op de tweede plaats komen. Niets kan katten ooit scheiden van hun comfort, vaak grenzend aan gebrek aan affectie en onverschilligheid jegens hun favoriete mensen. Kortom, het leven met een kat in huis is een beproeving en tegelijkertijd een genot, en dat zal de hoofdpersoon van dit absurde verhaal met absolute zekerheid kunnen bevestigen!

De hoofdpersoon van dit absurde "vierbenige" verhaal heet Jessica Gerson-Neeves, en met haar merkwaardige post op de Facebook-pagina van het bedrijf Vitamix ging ze letterlijk de wereld rond. De vrouw vertelde in het lange bijschrift dat ze enige tijd geleden producten van Vitamix had gekocht, met name de nieuwste generatie blenders; Het is jammer dat in de twee en een halve week na de komst van de verpakking in huis, zowel zij als haar man niet de gelegenheid hebben gehad om de kartonnen doos met het kleine apparaat erin te openen.

En natuurlijk zitten de vier katten van het huis Gerson-Neeves hier achter: Max, George, Destroyer of Worlds en Lando Calrissian, vier onverbeterlijke katten die vanaf het moment dat ze hun ogen op de kartonnen doos met de blender Electric hebben gericht, praktisch volledig bezit hebben genomen van de "heuvel", waar ze om de beurt, een voor een, bovenop gaan zitten.

En er was geen manier om in de twee weken na de aankoop de vier katten van die kartonnen doos te laten verwijderen; ze zijn er gek op, en telkens wanneer Jessica of haar man hen daar vanaf probeerden te krijgen, keerden ze onmiddellijk terug naar de "top van de heuvel". Kortom, de kartonnen doos van de blender van Vitamix was hun onvervangbare amusement geworden. Hoe konden de twee menselijke eigenaren hun katten afleiden en eindelijk de verpakking openen? Het bedrijf bellen en een ander sturen was pure waanzin, dus besloten ze een nogal merkwaardig verzoek te doen aan Vitamix...

Op de Facebook-pagina van het bedrijf van huishoudelijke producten plaatste Jessica een nogal merkwaardig verzoek: ze vroeg of ze haar vier lege kartonnen dozen konden sturen die precies identiek waren aan die waarin de felbegeerde blender zat, zodat haar katten elk hun eigen heuvel in bezit zouden nemen, zonder de ander te benadelen.

Advertisement

En ondanks het ietwat absurde verzoek besloot Vitamix gehoor te geven aan de smeekbede van Jessica en haar man door hen lege kartonnen dozen te sturen, zonder blender. Immers, ook deze twee klanten hadden het recht om te genieten van het apparaat dat ze hadden besteld, niet alleen hun vier katten!

Heb je ook ervaring in huis van katten die bezit nemen van bepaalde delen in het huis, of voorwerpen en wanhopig strijden om te behouden wat ze hebben veroverd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt