Hij vindt een achtergelaten portemonnee op straat en neemt deze mee naar het huis van de eigenaar zonder de agenten op de hoogte te stellen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vindt een achtergelaten portemonnee…
Ondernemer biedt $5.000 aan elke werknemer die ontslag neemt: degenen die blijven zijn het meest gemotiveerd Hij vraagt ​​zijn vrouw om de financiën gescheiden te houden: na 6 jaar ontdekt hij dat ze drie keer zoveel verdient als hij

Hij vindt een achtergelaten portemonnee op straat en neemt deze mee naar het huis van de eigenaar zonder de agenten op de hoogte te stellen

16 Januari 2022 • Door Janine
18.170
Advertisement

De gebaren van grote vrijgevigheid zijn soms de minst opvallende, de eenvoudigste en meest oprechte, ze zijn degenen die rechtstreeks vanuit het hart van de mensen ontstaan en de minder bedeelden bereiken die hulp of ondersteuning nodig hebben. We verzekeren je dat soms een heel eenvoudig gebaar van solidariteit en empathie jegens iemand anders echt een verschil kan maken en zelfs de meest grijze en trieste dag kan opfleuren. Laura Degnon en haar zoon Jake weten er alles van.

Het gebeurde allemaal eind 2021 in de stad Rockville in de deelstaat Maryland, toen Jake Degnon de volgende ochtend besefte dat hij zijn kostbare portemonnee kwijt was; waar zou hij hem verloren hebben? In huis lag hij niet, in de voortuin ook niet en om de wanhopige zoektocht nog ingewikkelder te maken, had het die ochtend veel gesneeuwd in de stad, dus het was echt moeilijk te begrijpen of er iets op straat was gevallen, misschien bedekt door een deken van ongeveer twee centimeter sneeuw die Rockville die dag bedekte.

Jake en zijn moeder Laura waren wanhopig en legden zich tegelijkertijd neer bij het idee om de portemonnee met alle documenten en geld erin voor altijd kwijt te zijn, maar een mooie verrassing aan het einde van het jaar klopte op de deur van de familie Degnon!

Woman Thanks Hero Who Found a Wallet in Snow, Then Drove it to Her House: ‘Juan is a Great Human!!!’

Pubblicato da DC Local - News Break su Domenica 9 gennaio 2022

Op een dag om 8 uur 's ochtends hoort Laura de deurbel gaan; ze gaat de deur openen en wordt geconfronteerd met een onbekende man die vraagt ​​naar Jake en zijn portemonnee die hij in de sneeuw verloren had; Laura was ontroerd en in tranen toen ze zich realiseerde dat die barmhartige Samaritaan genaamd Juan het zeer kostbare voorwerp van haar zoon Jake had gevonden. De gulle man die aanbelde bij de Degnons legde uit dat hij die ochtend vroeg opstond om naar zijn werk te gaan toen hij Jake's portemonnee op de parkeerplaats van de winkel vond waar hij de lunch had gekocht om tijdens de lange werkdag mee te nemen, dus zonder er twee keer over na te denken zocht hij naar een geldig document van de rechtmatige eigenaar om erachter te komen van wie die portemonnee was en ging naar huize Degnon om het terug te geven.

Laura, de moeder van Jake, wist gewoon niet hoe ze de onbekende moest bedanken die die ochtend op hun deur had geklopt: "Wat een geweldig mens!! Juan maakte de dag van mijn zoon, en de mijne, beter dan hij ooit zal weten! We bedanken je uit de grond van ons hart!"

En jij? Wat zou jij hebben gedaan als je in de schoenen van Juan had gestaan? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt