Meisje krijgt van haar moeder een stoffen teddybeer gemaakt van een oude trui van haar vader die is overleden

Janine image
door Janine

01 Februari 2022

Meisje krijgt van haar moeder een stoffen teddybeer gemaakt van een oude trui van haar vader die is overleden
Advertisement

Het verliezen van een ouder is een van de grootste trauma's die een mens ooit kan meemaken, ongeacht op welke leeftijd deze tragedie zich voordoet. Natuurlijk, wanneer het gebeurt wanneer we ons in de kinder- of adolescentiefase bevinden, kunnen psychologische trauma's zo diep worden gegenereerd dat we ze nooit verwerken, zelfs niet wanneer iemand opgroeit en volwassen wordt. Iets wat de kleine Deborah Cristina, een 11-jarig meisje dat haar vader verloor door een auto-ongeluk in 2018, heel goed weet.

via G1 Globo

Advertisement

Een plotseling auto-ongeluk dat het leven van de enige dochter en van Michela Cristina de Oliveira Martins, echtgenote en moeder van de kleine hoofdpersoon van dit ontroerende verhaal, veranderde. De twee vrouwen gaven elkaar kracht en probeerden zich te ontdoen van de alledaagse voorwerpen en dingen die de overleden vader gebruikte. Misschien een vergissing, want Michela was ervan overtuigd dat hoe minder spullen van haar man in huis waren, hoe minder de 11-jarige dochter onder het gemis zou lijden. Maar gelukkig veranderde de vrouw van gedachten toen haar zus onthulde dat ze de trui van haar broer als aandenken had bewaard, dezelfde trui waarvan ze de stof later zou weggeven in de vorm van een heel speciaal cadeau voor de kleine Deborah Cristina...

Met de stof verkregen uit de oude trui van haar overleden echtgenoot, heeft Michela een zachte stoffen teddybeer gemaakt, een fysieke en tastbare herinnering aan de aanwezigheid van haar vader in huis; een echt onverwacht geschenk; de moeder barstte in tranen uit toen ze het aan haar dochter gaf, die zo'n geschenk, zo uniek en zo onvervangbaar, niet had verwacht.

Advertisement

Porque o que fica è saudade e as boas lembranças ♥️💎🌹

Pubblicato da Micha De Oliveira Martins su Giovedì 6 gennaio 2022

Met de teddybeer gemaakt van de stof van haar vaders trui, had Deborah Cristina nu de kans om haar vader stevig tegen zich aan te houden, alsof hij nooit was weggegaan. Het lieve geschenk dat moeder Michela met zoveel passie en liefde maakte, is teder en ontroerend, de perfecte manier om artistieke flair te combineren en een eerbetoon te brengen aan de nagedachtenis van een echtgenoot en een vader die er niet meer is, maar die tegelijkertijd voor altijd in de harten van zijn vrouw en dochter zal blijven.

En we zijn er zeker van dat het goede hart van Deborah Cristina's vader intact blijft, ook in die mooie teddybeer.

Advertisement