Ze beweert 3 keer per week te douchen en haar vriendinnen beoordelen haar erom - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze beweert 3 keer per week te douchen…
Engels stel viert 81ste trouwdag: hij is 102 jaar en zij 100 jaar Ontslagen na 34 jaar dienst omdat ze

Ze beweert 3 keer per week te douchen en haar vriendinnen beoordelen haar erom

20 Januari 2022 • Door Janine
21.814
Advertisement

Hoe vaak per week douche jij? Een vraag die misschien banaal is, evenals het antwoord, maar die aanleiding geeft tot discussie op internet. Persoonlijke hygiëne is persoonlijk en ieder van ons zal inmiddels de beste oplossing hebben gevonden voor zijn huid, routine, gewoonte, etc.

Een vrouw zei echter dat ze een onschuldig gesprek had met een paar vriendinnen - enkele moeders en vrouwen zonder kinderen - en trok plotseling haar gewoonten in twijfel. De vrouw zei dat ze drie keer per week douchte, uitzonderingen daargelaten. Alle aanwezige vriendinnen die avond draaiden zich naar haar om, met de houding van iemand die dacht: "Meen je dat nou?”. Blijkbaar douchen veel mensen elke dag van hun leven en dit lijkt een sociale norm te zijn geworden om aan te nemen. De vrouw gelooft echter niet dat er iets mis is met haar persoonlijke hygiëne en dit heeft de online discussie aangewakkerd.

Een vrouw heeft online een verhit debat aangewakkerd over hoe vaak mensen douchen. De vrouw zei dat ze met een paar vriendinnen een aperitief deed en een van hen had horen klagen dat ze niet eens 5 minuten kon vinden om elke dag te douchen, sinds ze een baby had. De vrouw antwoordde snel dat ze ook niet elke dag doucht, "en ik heb geen baby", voegde ze eraan toe. De blikken werden op dit punt op haar gericht: al haar vriendinnen hebben erop gewezen dat drie keer "te weinig" lijkt te zijn.

Het moet gezegd worden dat de vrouw die de hoofdrol speelt in deze "openbaring" twee dochters heeft, van wie er één jonger is dan 5, en parttime werkt; meestal neemt ze een douche als ze naar haar werk gaat, dus twee keer per week, en een andere keer als een "extra" douche. Het is duidelijk dat ze specificeerde dat er bepaalde gevallen zijn die absoluut een douche vereisen, zoals na lichamelijke activiteit. Op dit punt vroeg de vrouw zich af: ben ik degene die walgelijk is in mijn routine of is het normaal?

Veel mensen antwoordden haar precies zoals haar vriendinnen, namelijk dat een douche per dag absoluut noodzakelijk is. Een van de redenen waarom je elke dag wilt douchen, is ongetwijfeld de zorg om een ​​nare geur af te geven, maar ook het feit dat de douche helpt om "wakker te worden". Bovendien hebben veel mensen tegenwoordig hun eigen ochtendroutine en kunnen ze niet de deur uit als ze niet meteen na het wakker worden een heerlijke regenererende douche nemen.

Veel andere mensen hebben echter opgemerkt dat 3 keer per week qua frequentie volkomen normaal is. Aan de andere kant is elke dag douchen niet bepaald goed voor de huid, die snel geïrriteerd en uitgedroogd kan raken, en ook niet voor het haar. Het hangt zeker af van de situaties en noodzaak, maar ook van de persoonlijke behoeften van iedereen, maar over het algemeen is het niet gezond om ons lichaam elke dag volledig te wassen.

Hoe vaak ga jij onder de douche? En wat vind je van degenen die elke dag douchen of die het beperken tot slechts drie keer per week? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt