Oudere man verkoopt zijn tekeningen op straat om zijn kleinkinderen te voeden: een man ziet hem en koopt ze tegen een hogere prijs - BekijkDezeVideo.nl
x
Oudere man verkoopt zijn tekeningen…
Geen enkel kind komt opdagen op zijn verjaardagsfeestje: politieagenten verrassen hem (+ VIDEO)

Oudere man verkoopt zijn tekeningen op straat om zijn kleinkinderen te voeden: een man ziet hem en koopt ze tegen een hogere prijs

21 Januari 2022 • Door Janine
1.055
Advertisement

Heb je ooit over straat gelopen en oudere mensen en mensen in ernstige problemen ontmoet die probeerden wat geld mee naar huis te nemen door hun artistieke vaardigheden langs de kant van de weg te laten zien? Noem ze daklozen, straatartiesten of gewoon behoeftige mensen die hun leven opnieuw moeten opbouwen en die ondertussen wachten om een ​​baan te vinden door op straat te doen wat ze kunnen. Heel vaak worden deze mensen met onverschilligheid behandeld door de meeste voorbijgangers, terwijl anderen worden getroffen door hun artistieke werken...

via: ABC News

Héctor Villanueva, de hoofdpersoon van dit prachtige verhaal van vriendelijkheid en empathie, vertelde op een Facebook-bericht dat behoorlijk populair werd dat hij een arme oude man wel moest helpen die een aantal van zijn tekeningen van religieuze aard op straat verkocht; de passie van de man was altijd geweest om te kunnen tekenen en illustreren, en toen hij zag dat zijn familie en vooral zijn kleinkinderen in ernstige economische moeilijkheden verkeerden, besloot hij zijn artistieke vaardigheden in de praktijk te brengen om wat geld mee naar huis te brengen en melk en brood voor zijn familie te garanderen.

Hector vertelde op sociale media hoe hij ouderen in moeilijkheden ontmoette terwijl hij met zijn vrachtwagen geparkeerd stond, gedurende een pauze van het werk. Toen hij de prachtige en zeer suggestieve tekeningen van de oudere kunstenaar zag, moest hij wel een foto van hem maken: "De man huilde omdat hij zijn tekeningen wilde verkopen om melk te kopen voor zijn kleinkinderen maar hij had er geen geld voor. Hij verkocht me de tekening voor 98 cent en ik gaf hem $5. Hij begon te huilen omdat hij zich zo gelukkig voelde."

Toen de wanhopige bejaarde man zich realiseerde dat de man hem de tekeningen niet voor 98 cent maar voor een prijs die vijf keer hoger was kocht, barstte hij in tranen uit, hij had zeker niet zo'n onverwachte daad van vriendelijkheid en solidariteit verwacht van iemand die gewoon met zijn vrachtwagen geparkeerd stond: "Hij zei me dat ik een engel was. Als je hem ziet rondlopen, koop dan zijn prachtige tekeningen, je vind hem in de buurt van San Sebastián, in Guadalupe!"

Het is duidelijk dat het bericht dat Hector op Facebook publiceerde onmiddellijk het internet rondging en dat vele andere inwoners van dat deel van Mexico de bejaarde kunstenaar hielpen door zijn kleurrijke tekeningen te kopen.

Advertisement

Muchas felicidades prima Que Dios te bendiga te preste muchos años más de vida te quiero🥰🥰🥰 Aidil Hernandez

Pubblicato da Hector Villanueva su Venerdì 14 gennaio 2022

Een foto op sociale media en de aankoop van enkele tekeningen waren immers voldoende om solidariteit te ontketenen waarvan we zeker weten dat het de ouderen in grote economische moeilijkheden echt een plezier zal doen: nu weten we zeker dat hij het zich eindelijk kan veroorloven om brood en melk op tafel te zetten, en dat is niet niks.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt