Moeder met 10 kinderen vertelt over haar vermoeiende avondroutine nadat ze iedereen naar bed heeft gebracht - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder met 10 kinderen vertelt over…
Ober ontdekt dat zijn baas het kind van een klant in het restaurant wiegde Jonge atleten slaan trainingen over en scheppen de sneeuw van de ouderen in hun wijk

Moeder met 10 kinderen vertelt over haar vermoeiende avondroutine nadat ze iedereen naar bed heeft gebracht

24 Januari 2022 • Door Janine
6.433
Advertisement

Het ouderschap is nooit een fluitje van een cent geweest, maar moeder zijn van 10 kinderen lijkt een stuk uitdagender dan wat dan ook, nietwaar? Stel je de routine en zorg voor die een kind nodig heeft en vermenigvuldig dit met tien. Aan het eind van de dag is het geen wonder dat je nog 24 uur beschikbaar zou willen hebben.

Alicia Dougherty is moeder van tien kinderen - 4 biologische en 6 geadopteerde - en het gezicht achter de sociale pagina's genaamd "Dougherty Dozen". Hier publiceert de vrouw voornamelijk video's over haar grote familie, met de nadruk op de bestuurlijke en bijzondere aspecten die gebruikers zo aantrekken. Hoe doet ze dat allemaal? Dat is wat veel mensen zich afvragen en in een video gaf Alicia enkele antwoorden, waarbij ze haar avondroutine liet zien zodra haar kinderen naar bed gingen. Helaas is de dag voor haar dan nog niet voorbij.

Alicia legde uit dat ze eerst alle lunchboxen voor de kinderen uitpakte en het ijs voor de koeltassen terug in de vriezer deed, waarna ze de afwas doet en de rommel opruimt die ze in de badkamer hebben achtergelaten na het douchen. En dat is nog niet alles, want ze moet nog alle kleding voor de kinderen klaarleggen en de snacks en het water voor de volgende dag. Alicia zorgt er vervolgens voor dat elk van hen een nieuw mondkapje en een reserve in hun rugzak heeft.

En als je denkt dat deze moeder dan eindelijk wat kan uitrusten, heb je het mis, want dan begint ze met het huishouden. Ze stofzuigt nog even, en laadt alle iPads van de kinderen op.

Alicia is klaar om naar bed te gaan, checkt haar Instagram pagina nog even en... gaat eindelijk slapen! Haar ogen zijn meestal om middernacht gesloten.

Veel gebruikers waren geschokt dat de vrouw deze routine elke dag van haar leven heeft en ook dat de meeste van haar 10 kinderen oud genoeg zouden zijn om bepaalde dingen zelf te doen, wat haar wat werk zou besparen. Vele anderen complimenteerden haar en "de ongelooflijke moeder" die ze is.

Advertisement

Alicia heeft zelf aangegeven niet te willen dat haar kinderen haar helpen, mede omdat dit haar taak is. "Kinderen moeten plezier hebben en kind zijn", zei deze moeder.

Wat denk jij, zou je een balans kunnen vinden met tien kinderen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt