400 onbekenden gaan naar de verjaardag van een 10-jarig meisje dat het risico liep het alleen te vieren (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
400 onbekenden gaan naar de verjaardag…
Ze brengt de hond om te trimmen, maar ze geven haar de verkeerde terug Dove dochter stelt ultimatum aan ouders: “of jullie leren gebarentaal of ik kom jullie niet meer opzoeken”

400 onbekenden gaan naar de verjaardag van een 10-jarig meisje dat het risico liep het alleen te vieren (+ VIDEO)

25 Januari 2022 • Door Janine
2.099
Advertisement

Geen enkel kind zou ooit het vreselijke gevoel moeten ervaren dat het niet geliefd is, of zich realiseren dat het geen vrienden heeft. Iedereen zou vrienden moeten hebben en op zijn verjaardag op geen enkele manier angst moeten ervaren. Helaas is de realiteit in sommige gevallen heel droevig, omdat verschillende kinderen om de een of andere reden geen sociale relaties op school aangaan en zich uiteindelijk erg eenzaam voelen.

Mackenzie Moretter stond op het punt 10 jaar te worden, maar geen van haar klasgenoten of kennissen had gereageerd op haar uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. De moeder, heel erg teleurgesteld, deed het onmogelijke en uiteindelijk zette ze, dankzij een bericht op Facebook, een ongelooflijke solidariteitsketen in gang: 400 onbekenden kwamen opdagen op het feest van Mackenzie, wat deze dag onvergetelijk maakte!


JUST BEAUTIFUL! Hundreds strangers flocked to a ten-year-old girl's birthday party, after several of her classmates...

Pubblicato da Sunrise su Domenica 19 aprile 2015

Sociale media kunnen erg handig zijn om berichten over te brengen en als je ze op de juiste manier gebruikt, kun je geweldige resultaten behalen. De moeder, Jenny Moretter, schreef een Facebook-bericht waarin ze haar dochter beschreef als liefdevol, aanhankelijk en verlangend om vrienden te hebben. Mackenzie werd geboren met het Sotos syndroom, een zeldzame genetische aandoening waardoor ze niet vloeiend kan spreken. Ze zou echter veel te zeggen hebben en zou graag vrienden hebben om tijd mee door te brengen, terwijl ze op school altijd alleen lijkt te zijn. Daarom deed de moeder een wanhopige oproep en nodigde ze iedereen uit die de volgende dag naar een verjaardagsfeestje wilde gaan:

"Je hoeft geen cadeaus mee te nemen en je hoeft niet lang te blijven, kom gewoon langs en wens haar een gelukkige verjaardag. Op dit moment komen er twee meisjes van onze familie. Ze zou zo blij zijn om meer meisjes te zien op het feest."

Hoe kun je onbewogen blijven bij zo'n oproep? Degenen die een kind hebben, en ook degenen die dat niet hebben, weten hoe belangrijk socialiteit is voor kinderen en kunnen de wanhoop begrijpen van een moeder die alleen het geluk van haar dochter wil. Tot grote verbazing van de kleine Mackenzie en haar moeder zelf kwamen er de volgende dag ongeveer 400 mensen opdagen! Onbekende mensen die door die boodschap gemotiveerd waren om de volgende dag op een memorabel feest te verschijnen.

Volwassenen en kinderen kwamen opdagen en namen deel aan een groot feest met allerlei hapjes, liedjes, spelletjes... en ook veel cadeaus! Ondanks dat de moeder had aangegeven geen geschenken mee te nemen, kon de gemeenschap niet anders dan er een paar te kopen voor de kleine Mackenzie. Onder de verschillende mensen verscheen ook een meisje verkleed als Frozen, een verrassing wat Mackenzie heel erg leuk vond!

Advertisement

Mackenzie was opgetogen en ook ontroerd; haar moeder bedankte iedereen die interesse in haar dochter had getoond en die haar op deze manier heel gelukkig maakte.

Onmogelijk om je niet te ontroeren en je te identificeren met de jarige job! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt