Moeder van 3 kinderen heeft genoeg van de perfecte huizen van andere moeders: "Dat van mij is een ramp en het is normaal!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder van 3 kinderen heeft genoeg van…
Ze opent het douchegordijn en ontdekt een gigantische spin op de muur: vrouw is doodsbang Eigenaar van een motel stelt kamers ter beschikking aan daklozen: “Mijn vader zou trots zijn”

Moeder van 3 kinderen heeft genoeg van de perfecte huizen van andere moeders: "Dat van mij is een ramp en het is normaal!"

28 Januari 2022 • Door Janine
6.451
Advertisement

Ouder zijn is altijd een grote uitdaging om met passie en trots te worden geaccepteerd, maar we mogen niet in de val lopen van "perfectie". Geen mens is dat, en een drukke moeder met drie kinderen mag niet te veel eisen van haar mogelijkheden. TikTok-gebruiker "tired_mommax3" is zich hier terdege van bewust en ze wilde haar levenservaring als moeder van 3 kinderen en zwanger van een vierde op het bekende sociale netwerk delen. Haar huis is zeker niet perfect, schoon of esthetisch intact, zoals veel andere 'influencer'-moeders willen doen geloven. Deze moeder besloot oprecht om de harde realiteit te laten zien: de vuile was die zich opstapelt, speelgoed verspreid door het huis, de vaat die nog moeten worden afgewassen…


Een moeder wilde op TikTok de erbarmelijke staat van haar huis op bepaalde momenten laten zien. Als fulltime moeder en zwanger van een vierde kind, heeft de vrouw natuurlijk moeite om alle huishoudelijke taken buiten de routine van haar kinderen te doen. Het resultaat is dat ze veel vuil wasgoed op de vloer in huis heeft, borden en pannen opgestapeld, klaar om in de vaatwasser gezet te worden, en vele andere vele voorwerpen die door het huis verspreid zijn. Haar kinderen zijn niet behulpzaam en zij alleen kan niet alles aan.

"Ik wil gewoon iedereen laten zien hoe mijn huis eruit ziet, want er zijn veel video's van al deze prachtige huizen: schoon en netjes,” merkte de vrouw op onder een van haar video's, "Nou, dit is mijn huis. Dus als jouw huis ook zo is, zouden we vrienden moeten zijn!".

Gebruikers kozen niet onverdeeld partij voor de kwestie, ondanks het doel van de video om de chaos in huis te normaliseren. Velen hebben de vrouw gesteund met opmerkingen als: "Ik zie een moeder die haar kinderen op de eerste plaats zet en geen glanzend huis"; deze gebruikers weten duidelijk wat het betekent om voor kinderen te zorgen en kunnen zich inleven in de levensstijl van deze moeder. Andere gebruikers daarentegen toonden zich vijandig en geïrriteerd tegenover haar: "Nee, ik denk niet dat we vrienden kunnen zijn, ik zou niet eens een glas water drinken in je huis", of: "Ik heb 4 kinderen, ik ben een alleenstaande moeder en mijn huis heeft die staat nooit bereikt"; tot slot herhaalde een andere gebruiker: "Dit is gewoon luiheid".

Wat denk jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt