Ze ontvangen per ongeluk een sms, maar besluiten toch om met cadeautjes naar het ziekenhuis te komen

Janine image
door Janine

31 Januari 2022

Ze ontvangen per ongeluk een sms, maar besluiten toch om met cadeautjes naar het ziekenhuis te komen
Advertisement

Een vreugdevolle en langverwachte gebeurtenis zoals de geboorte van een kind of kleinkind kan de juiste gelegenheid zijn om de mensheid opnieuw te evalueren. Mark en Lindsey Lashley, een echtpaar uit de staat Georgia (VS), hadden het genoegen Cason, hun eerste kind, te verwelkomen. Tot nu toe niets vreemds, nietwaar? Maar voor de blijde gebeurtenis kwamen er ook twee vreemden opdagen om mama en papa in het ziekenhuis te feliciteren. Op dit punt vraag je je af waarom. Welnu, Cason's grootmoeder, zo ingenomen van blijdschap van het hebben van een kleinkind, stuurde verschillende sms-berichten naar familieleden om hen van de geboorte op de hoogte te brengen, en daarbij moet ze een van deze cijfers verkeerd hebben ingetoetst. De twee onbekenden waren echter opgetogen over het bericht en presenteerden zichzelf als verrassing met een cadeautje!

via Facebook / Rich Yung Rich

Het begon allemaal met een misverstand: Cason's grootmoeder stuurde groepsberichten naar verschillende mensen in haar familie, met het langverwachte nieuws van de geboorte van haar kleinzoon, maar tussen deze nummers typte ze er een verkeerd, waardoor ze contact opnam met een zekere Dennis Williams. De man, die het onverwachte bericht ontving, negeerde de woorden van de vrouw echter niet en feliciteerde haar met de geboorte van het kind. "Gefeliciteerd! Maar ik denk dat je het verkeerde nummer hebt", waarna hij eraan toevoegde dat hij met zijn broer naar het ziekenhuis zou komen: "Wat is het kamernummer? We hebben cadeautjes!". De twee broers gingen vervolgens op de foto met het stel dat waarschijnlijk nieuwe vrienden vond in deze twee onbekenden.

Advertisement

Het gebeurt niet elke dag om dit soort ontmoetingen te hebben en het gebeurt zeker niet zo vaak dat deze overweldigende goedheid mensen omvat die elkaar tot voor kort niet eens kenden. Misschien is dit precies waarom het verhaal zo succesvol is geweest op sociale media: we leven in een wereld waarin het steeds moeilijker lijkt om echt met iemand in contact te komen, ondanks de oneindigheid van beschikbare communicatiemiddelen, en om te weten dat twee onbekenden de tijd en het verlangen om vreemden te gaan bezoeken hebben genomen, is iets dat het hart verwarmt.

Mark en Lindsey Lashley zullen ongetwijfeld een geweldig verhaal hebben om hun zoon Cason te vertellen als hij groot is!

Advertisement