Ze opent het douchegordijn en ontdekt een gigantische spin op de muur: vrouw is doodsbang - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze opent het douchegordijn en ontdekt…
Oudere man zorgt dag en nacht voor zijn stervende zwager: hij wast hem, kleedt hem aan en geeft hem te eten Moeder van 3 kinderen heeft genoeg van de perfecte huizen van andere moeders:

Ze opent het douchegordijn en ontdekt een gigantische spin op de muur: vrouw is doodsbang

28 Januari 2022 • Door Janine
6.731
Advertisement

Er zijn mensen die arachnofoob zijn en mensen die liegen. Alle gekheid op een stokje, de meeste mensen hebben sinds hun kindertijd een atavistische angst voor insecten ontwikkeld, vooral grotere; of het nu vliegen zijn, of bijen, of zelfs wespen, zodra we er een zien, rennen we meteen weg uit angst om gestoken te worden. En hoe zit het met spinnen? Klein, groot of gigantisch, in al hun vormen wekken ze ons een gevoel van angst op dat ons doet vluchten. Dit is de reden waarom het verhaal dat we je gaan vertellen ongelooflijk is en niet geschikt is voor arachnofobe mensen...


Stel je voor dat je in de schoenen stond van Cathy Cox, de Australische vrouw uit Perth die, toen ze ontdekte wat zich achter het douchegordijn in haar badkamer verstopte, naar adem moest happen van angst; een van de ergste nachtmerries van de mens van jongs af aan kwam uit voor de ongelovige vrouw, maar die tegelijkertijd het lef en de moed had om enkele foto's te maken die ze meteen publiceerde op de Facebook-groep Australian spider identification page om aan meer ervaren gebruikers dan zij te vragen wat voor soort gigantische spin haar badkamer letterlijk had overgenomen.

In het Facebook-bericht schreef Cathy Cox: "Ik heb geloof ik een mooie jachtkrabspin in mijn douche in de badkamer. Hij is buiten gevaar, maar denken jullie dat ik hem naar een andere, veiligere plek voor hem moet verplaatsen? Bedankt aan degene die me antwoordt!”

Veel van de gebruikers van de Facebook-groep hebben de spot gedreven met de vreemde positie die de jachtkrabspin had ingenomen in de badkamer van de vrouw; de meesten waren het erover eens dat ze het daar vandaan had moeten verplaatsen, terwijl anderen geestig wilden zijn door Cathy Cox te vertellen een andere extra badkamer te gebruiken, omdat die van haar “nu het eigendom was van de gigantische spinachtige”.

Cathy Cox gaf ook toe dat ze een beetje had ingezoomd op de afbeelding van de spin die haar badkamer had gekoloniseerd met de zoomlens van haar mobiele telefoon, maar ze zei ook dat naar schatting het buitengewone en intimiderende exemplaar van de jachtkrabspin ongeveer 4 en een halve centimeter lang was, een geluk, gezien het feit dat deze typische exemplaren van Australië zelfs 10-12 centimeter lang kunnen worden... per poot!

Advertisement

Uiteindelijk slaagde Cathy Cox er toch in om de gigantische spinachtige veilig uit de badkamer te vervoeren, met behulp van een dik vel papier en een lege jampot, waar ze het dier kalm en moedig opborg om het van de muur van haar badkamer te verwijderen. Maar je weet maar nooit, zoals Cathy zei na dit arachnofobe avontuur: "Ik kan in de tussentijd maar beter de andere badkamer gebruiken, voor de zekerheid."

En jij, wat zou jij gedaan hebben als je deze Australische vrouw was?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt