De buik van deze zwangere vrouw is zo groot dat het niet echt lijkt

Janine image
door Janine

30 Januari 2022

De buik van deze zwangere vrouw is zo groot dat het niet echt lijkt
Advertisement

De zwangerschap is een staat die niet alleen de mentaliteit van een vrouw verandert, maar ook haar lichaam: het dragen van een of meer baby's gedurende 9 maanden kan het uiterlijk van het lichaam drastisch veranderen. Michella Meier-Morsi, een jonge Deense moeder die het leven schonk aan een drieling genaamd Charles, Theodore en Gabriel, is zich hier terdege van bewust. Dit kan een bericht over een normale zwangerschap zijn, maar Michella's babybuik heeft echt duizenden gebruikers buiten adem gelaten. De vrouw stond in de schijnwerpers omdat ze voor de bevalling een absurd dikke buik had; het meest merkwaardige aspect was misschien dat de buik zich geleidelijk naar buiten ontwikkelde en niet van boven naar beneden. Om te begrijpen waar we het over hebben, raden we je aan om onderstaande foto's te bekijken en, als je echt sprakeloos wilt staan, naar het Instagram-profiel van Michella.

via Instagram / filippaophelia

Michella en haar man hadden al twee 3-jarige meisjes voordat ze het gezin uitbreidden tot een gezin van 7. Deze zwangerschap was echter meer bijzonder, althans in termen van esthetiek en, uiteraard, in aantallen. Drie baby's ter wereld brengen is niet niks, zozeer zelfs dat de jonge moeder de bevalling die 36 uur duurde omschreef als "de wildste uren" van haar leven. Ondanks de enorme inspanning kwamen de drie kinderen echter veilig op deze wereld, en Michella zelf zei dat "het het waard was".

Advertisement

Michella is erg populair op sociale media, op Instagram heeft ze namelijk meer dan 250 duizend followers die haar elke dag volgen op haar pagina. Hier deelde de vrouw veel foto's van haar tweede zwangerschap en gebruikers uiten, naast hun steun, ook al hun verbazing bij het zien van de grootte van haar babybuik.

"Oh mijn god, wat een vrouw!" schreef een gebruiker, terwijl een ander opmerkte: "Ik ben sprakeloos! Je bent een superheldin!". In feite durven we ons de fysieke en mentale inspanning niet voor te stellen om die babybuik te dragen. Zoals een derde gebruiker ook opmerkt: "Het is ongelooflijk. Vrouwen zijn ongelooflijk. Maar wie weet wat een rugpijn ze heeft!”.

En jij, heb je ooit een zwangere vrouw gezien met zo'n dikke buik?

Advertisement