Vader straft zijn dochter door haar haar kort te knippen omdat ze highlights had genomen: dit zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

02 Februari 2022

Vader straft zijn dochter door haar haar kort te knippen omdat ze highlights had genomen: dit zorgt voor ophef
Advertisement

Het ouderschap kan een echte uitdaging worden als kinderen in de pubertijd zitten, misschien wel de moeilijkste periode voor zowel jongeren als “mamma en pappa” om mee om te gaan. Het is in deze periode dat jonge mensen zich beginnen los te maken van hun ouders en hun ideeën; contrasten en tegenstellingen beginnen te ontstaan, maar in ieder geval weet een goede ouder dat hij een goed voorbeeld moet zijn. Helaas lijkt het er echter op dat niet alle ouders opgewassen zijn tegen de situatie, integendeel - het gedrag van sommigen blijkt behoorlijk schadelijk te zijn voor hun kinderen. Dit is het geval van de ex-man van Christin Johnson, die zijn dochter onterecht strafte, wreed en niet educatief jegens haar bleek te zijn. Een verhaal dat terecht veel stof deed opwaaien op het web.

Advertisement

Christin Johnson had haar tienerdochter Kelsey een volledige behandeling bij de kapper gegeven op haar verjaardag. De jonge vrouw was erg blij dat ze van dat mooie geschenk gebruik kon maken en wat highlights kon laten doen. Wat is er mis met het verzorgen van je haar en uiterlijk? Schijnbaar niets, maar Kelsey's vader en stiefmoeder waren er helemaal niet blij mee.

Advertisement

Kelsey bracht het weekend door met haar vader, omdat haar ouders gescheiden zijn, en keerde wanhopig naar huis terug. De reden? Haar vader en stiefmoeder vonden haar kapsel met highlights niet mooi, dus dachten ze er "goed" aan te doen om haar haar heel kort te knippen. Het meisje keerde in tranen en wanhoop terug naar huis, haar haar volledig geruïneerd door deze barbaarse straf. Christin, de moeder van Kelsey, was geschokt toen ze de ramp zag. Hoe durfden ze?

We weten niet of dit slechte gebaar in werkelijkheid een "straf" was tegen de ex-vrouw, maar feit is dat het de arme Kelsey was die het moest ontgelden.

"Zo zag mijn dochter eruit op zondag toen ik haar mee naar huis nam en de andere twee foto's zijn van wat er vandaag gebeurde voordat ze bij mij werd teruggebracht... allemaal omdat ik haar de highlights voor haar verjaardag toestond!”, schreef Christin in een Facebook-bericht. Het vreselijke gebaar van de vader en stiefmoeder bleef echter niet onopgemerkt, zowel omdat veel Facebook-gebruikers het incident becommentarieerden met veroordelende woorden tegen hen, als omdat de twee werden ontslagen uit de vrijwilligersdienst van de brandweer waarvan ze deel uitmaakten.

"Dit bericht brak mijn hart. Sommige ouders hebben geen idee van de impact die het kan hebben op een jonge vrouw. Het spijt me heel erg", is een van de vele reacties onder het bericht van Christin.

Gelukkig maakten de medewerkers van de schoonheidssalon die ze bezocht had een mooie pruik voor Kelsey, wachtend tot haar haar weer zou groeien. Kelsey heeft zodoende haar glimlach weer gevonden en voelt zich eindelijk wat meer op haar gemak.

Advertisement