De schoonfamilie sluit de schoonzoon op in een kamer om hem te laten onthullen hoeveel hij verdient - BekijkDezeVideo.nl
x
De schoonfamilie sluit de schoonzoon…
Deze kapper heeft een manier gevonden om het haar van een autistisch kind te knippen zonder hem zenuwachtig te maken Ze gooit per ongeluk de tekening van haar dochter in de vuilnisbak:

De schoonfamilie sluit de schoonzoon op in een kamer om hem te laten onthullen hoeveel hij verdient

05 Februari 2022 • Door Janine
4.206
Advertisement

Wanneer je een langdurige relatie hebt, hou je ook rekening met een huwelijk, een consequentie die voor velen volkomen natuurlijk is. Helaas is het een besluit dat, hoewel het persoonlijk is en alleen de partners aangaat, ook hun families betreft. Weliswaar trouw je met je partner en niet met zijn familie, maar er moet rekening mee worden gehouden dat je ook regelmatig met zijn familieleden te maken zult krijgen.

Een 28-jarige Canadees werd door toekomstige schoonouders bij hen thuis uitgenodigd voor een privégesprek over zijn salaris. De ouders van zijn vriendin en toekomstige bruid wilden koste wat kost weten hoeveel hij verdiende. Geconfronteerd met zijn weigering, sloten ze hem op in een kamer.

via: Reddit

De man was na hun uitnodiging naar het ouderlijk huis van zijn vriendin gegaan. De eerste alarmbel die dag was dat zijn schoonouders hem hadden gevraagd zijn mobiele telefoon en autosleutels op tafel te laten liggen. De drie gingen vervolgens naar een andere kamer om te praten. Jammer dat de enige reden dat ze hem voor die “privé”-bijeenkomst hadden uitgenodigd, was om erachter te komen hoeveel hij verdiende. De man, aanvankelijk verrast door dat verzoek, stelde hen echter gerust dat hij geen financiële problemen heeft en dat hij voor hun dochter zou kunnen zorgen.

Ouders zijn altijd erg beschermend tegenover hun kinderen, vooral hun dochters, maar de manier waarop deze schoonouders hun schoonzoon behandelden, gaat echt te ver. Toen de man weigerde hen precies te vertellen hoeveel hij verdiende, omdat het geen relevant onderwerp leek of van direct belang was voor zijn schoonfamilie, besloten ze hem op te sluiten in de kamer.

De man definieerde hen als prestatiegerichte ouders, alleen op zoek naar geld, en ze waren diep beledigd door als zodanig te worden gedefinieerd. Zozeer zelfs dat de vader de kamer weer opendeed en de man beval zijn huis onmiddellijk te verlaten: hij had hen in hun huis beledigd. De man pakte zijn spullen weer op en vertrok, terwijl de schoonmoeder in tranen haar dochter belde. Wat de man irriteerde, was het feit dat zelfs zijn vriendin hem vroeg zijn excuses aan te bieden aan haar ouders en het weer goed te maken. De man gaf aan dat zijn vriendin zich nooit zo heeft gedragen als haar ouders en dat ze niet in geld geïnteresseerd is. Zijzelf, toen haar werd gevraagd wat ze moest doen, heeft het gesprek een andere wending gegeven door te zeggen dat ze van hem houdt, ongeacht hoeveel hij verdient.

De man is ervan overtuigd dat hij zich niet bij zijn schoonfamilie hoeft te verontschuldigen, ook gezien het feit dat hij hen gerust heeft gesteld over zijn financiële situatie, maar voelt zich schuldig omdat hij hen heeft beledigd. Wat zou hij volgens jou moeten doen?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt