De schoonmoeder verschijnt in het wit gekleed op de bruiloft van haar zoon en maakt de bruid woedend

Janine image
door Janine

08 Februari 2022

De schoonmoeder verschijnt in het wit gekleed op de bruiloft van haar zoon en maakt de bruid woedend
Advertisement

Het is niet leuk om de show van de bruid te stelen op haar trouwdag, een moment dat van extreme vreugde zou moeten zijn en je zou moeten delen met de mensen van wie je het meest houdt. Ook als je niet van plan bent om de show te stelen, wordt het toch ten zeerste afgeraden voor vrouwen om in het wit gekleed op een bruiloft te verschijnen, omdat je echt het risico loopt eruit te zien als een bruid: de verkeerde bruid. Deze ongeschreven regel overtrad de schoonmoeder van een vrouw die op het punt stond te trouwen. Amy Pennza deelde een foto van haar bruiloft op Twitter, waarin ze met haar blik haar schoonmoeder lijkt te confronteren, gekleed in het wit, precies zoals zij.

via Today

Advertisement

Hoewel het huwelijk niet recent is, maar in 2004 plaatsvond, herinnert Amy zich nog perfect het beeld van haar schoonmoeder die, in het wit gekleed en vergezeld van een lichtstraal, de kerkzaal binnenkomt waar ze klaar stond. De eerste gedachte was: "Oh mijn God, ze ziet eruit als een engel". Maar nee, het was haar schoonmoeder en het was natuurlijk niet leuk dat ze in het wit gekleed op de bruiloft van haar zoon was verschenen. Het probleem is natuurlijk niet alleen in het wit gekleed gaan, maar ook in een volledig witte trouwjurk! Dit is de reden waarom veel gebruikers het erover eens waren hoe ongepast het was.

Op de foto die op Twitter wordt gedeeld, ziet Amy er duidelijk teleurgesteld uit: "Mijn vuist is gesloten, mijn rug is erg stijf, je kunt de botten in mijn ruggengraat zien."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Amy vervolgde haar verhaal: "Ik herinner me dat ik tegen haar zei: ‘Jij zou de bruid kunnen zijn’, en ze fronste een beetje en zei: 'Ik weet het', toen kwam er iemand naar haar toe en zei: 'Terri, wat heb je aan?'". Amy onthulde later dat er geen ruzies of wijnvlekken die per ongeluk op de jurk van haar schoonmoeder zaten en dat de vrouw uiteindelijk niet van plan was de show van haar te stelen. De schoonmoeder had gewoon geprofiteerd van een ongelooflijke korting op die mooie jurk die ze niet had kunnen weerstaan. Natuurlijk waren er beschaamde blikken tijdens de receptie, maar het verliep allemaal vlotjes. Naast deze ongelukkige episode voegde Amy er ook aan toe dat ze haar schoonmoeder had vergeven en dat die foto nu slechts een herinnering is waar ze om kan lachen.

Amy heeft nu een goede relatie met haar schoonmoeder en herinnert haar eraan dat ze geen witte kleding moet dragen op bruiloften: "Geen witte jurken, je weet het. Dat heb je eerder gedaan en dat was niet zo leuk”.

Advertisement