Hij neemt wraak op zijn vervelende collega door op zijn naam eten te laten bezorgen: betalen bij aflevering

Janine image
door Janine

08 Februari 2022

Hij neemt wraak op zijn vervelende collega door op zijn naam eten te laten bezorgen: betalen bij aflevering
Advertisement

Jezelf in een vijandige werkomgeving bevinden kan een echte nachtmerrie zijn als je bedenkt dat een persoon gemiddeld het grootste deel van zijn tijd op kantoor of in contact met collega's doorbrengt. Het is waar dat we geluk moeten hebben, maar we moeten moeilijkheden ook zo rustig mogelijk het hoofd kunnen bieden, anders lopen we het risico al onze dagen te verpesten. Discussiëren met werkgevers of collega's is normaal en het zal iedereen vroeg of laat overkomen, maar wraak nemen omdat je een hekel aan iemand hebt, is zeker geen professioneel gedrag.

In Japan werd een man aangehouden door de politie op verdenking van een omslachtige wraakactie: de man bestelde iets uit naam van een collega die hij niet kon uitstaan. En natuurlijk koos hij voor de betaalwijze bij aflevering.

via globalhappenings.com

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Denk om de relaties met collega's, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Een krant in Japan meldde het bizarre nieuws van een man die naar verluidt wraak nam op een collega door middel van een reeks bestellingen op zijn naam. Kort gezegd, bestelde de man namens zijn collega een ongelooflijke hoeveelheid ramen, dit zijn noedels in vlees- en groentebouillon, door dit op zijn adres te laten bezorgen. Als je je afvraagt ​​hoe hij dit gemene plannetje heeft laten werken, simpel: hij koos voor de betaalmethode bij aflevering. De eerste bestelling bestond uit 130 porties ramen, voor een prijs gelijk aan 230 euro! De collega schrok van die bestelling en weigerde het. Kort daarna kreeg het bedrijf dat de thuisservice had uitgevoerd echter een tweede bestelling en werd op dat moment achterdochtig.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Na contact met de politie was het gemakkelijk om de man op te sporen die dat duivelse plan had bedacht; de man in kwestie gaf toe dat hij het was die op die manier wraak nam op zijn collega. De collega daarentegen had in het verleden al bestellingen gekregen die hem hadden verrast, maar het eten was dan bijna altijd pizza of sushi. De politie gaat nu onderzoeken of de dader van deze twee verschillende episodes dezelfde is of niet.

Zijn jouw relaties met collega's minder gespannen?

Advertisement