Duitse herder erft €360 miljoen en wordt een van de rijkste honden ter wereld

Janine image
door Janine

12 Februari 2022

Duitse herder erft €360 miljoen en wordt een van de rijkste honden ter wereld
Advertisement

Wat zou je doen als je een bedrag van 360 miljoen euro zou erven? Een werkelijk exorbitant bedrag voor iedereen, geen twijfel mogelijk, toch zijn er mensen die er elke dag van kunnen genieten in deze wereld, en onder deze mensen is er een echt speciale Duitse herder, en we hebben het niet over een man die in Duitsland is geboren en woont en die het werk als herder uitvoert. We hebben het over een rashond met een bestemming en afkomst die niet alleen nobel is, maar ook heel erg fortuinlijk is. Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Gunther IV, de miljonairshond.

via The Sun UK

Advertisement

#Lucky dog. Gunther IV, a German shepherd dog, inherited a reputed £90 million from his father (also a dog) Gunther...

Pubblicato da De Tullio Law Firm su Giovedì 17 novembre 2016

Gunther IV is een zeer fortuinlijke Duitse herder; kleinzoon van Gunther III, een hond die tot haar dood in 1992 toebehoorde aan Gravin Karlotta Liebestein. De rashond erfde het grote fortuin van de Duitse edelvrouw dat 333 miljoen euro bedroeg; in feite had de vrouw vóór haar dood in haar testament opgenomen dat haar erfenis was toevertrouwd aan haar huisdieren, waaronder Gunther III destijds, aangezien Karlotta Liebenstein geen naaste verwanten of vertrouwde vrienden had aan wie ze haar fortuin kon toevertrouwen.

Kleinzoon van een zeer gelukkige Duitse herder, is Gunther IV nu een van de rijkste honden ter wereld, hoewel dit erfgoed uiteraard allemaal wordt beheerd door mensen van vlees en bloed die er alles aan doen om de Duitse herder omringd te houden met aandacht en genegenheid. In feite is de erfenis van de gravin, die aanvankelijk ongeveer 333 miljoen euro bedroeg, met bijna 30 miljoen toegenomen dankzij de verkoop van een enorme en luxueuze villa in Miami, die jaren eerder eigendom was van de popster Madonna.

Advertisement

Dankzij de winstgevende verkoop van de megavilla in Florida bezit Gunther IV nu een erfenis van 360 miljoen euro op zijn naam en nog een superluxe villa op het eiland van de Bahama's, met circa 780 vierkante meter aan ruimte waar hij vrij kan spelen met de assistenten die dag en nacht voor hem zorgen. Om hem niet alleen te laten voelen, hebben de beheerders van het fortuin van Liebestein zelfs professionele assistenten ingehuurd die het Gunther nooit aan gezelschap en genegenheid laten ontbreken.

Daarnaast zijn er met de enorme erfenis die hij heeft verdiend, andere zeer winstgevende investeringen in onroerend goed gedaan en is Gunther Rescue, een vereniging voor zwerfhonden of minder bedeelden dan hij, opgericht.

Wat een unieke hond!

Advertisement