x
Oudere man geeft 20 dollar aan kind…
Een auto blokkeert de oprit van een boer: hij verplaatst hem met zijn tractor (+ VIDEO) Op haar 17e verdient ze 10.000 pond per dag door video's op TikTok te plaatsen:

Oudere man geeft 20 dollar aan kind dat hij ontmoette in supermarkt: “Ik ben mijn kleinzoon verloren, neem het alsof je hem zou zijn”

18 Februari 2022 • Door Janine
4.214
Advertisement

Wat zou de wereld zijn zonder waarden als vriendelijkheid, empathie, solidariteit, de wens om andere mensen in moeilijkheden te helpen; allemaal dingen die de mens van nature in zich heeft, maar die niet iedereen op de juiste manier naar buiten kan brengen. Het leven bestaat echter ook uit karma: alles wat je doet, ten goede of ten kwade, komt vroeg of laat terug, evenals de gebaren van vriendelijkheid en empathie. Iets wat Alyssa Hacker heel goed weet, een moeder uit Arkansas die getuige was van een moment van extreme tederheid tussen haar zoon Owen en een oudere klant die ze toevallig in de supermarkt ontmoetten…

via: TODAY

owey has been squatchin today 😍

Pubblicato da Alyssa Hacker su Sabato 25 marzo 2017

Terwijl Alyssa met haar kleine Owen in de plaatselijke supermarkt was, merkte ze hoe aangetrokken haar zoon was tot de kleine speelgoeddinosaurussen; hij wilde er heel graag een hebben en uiteindelijk, zoals elk zichzelf respecterend kind, niet wetend hoe te kiezen, nam hij ze allemaal en legde ze in de kar. Op datzelfde moment benaderde een oudere klant Owen en speelde met hem met de dinosaurussen; toen haalde de man een biljet van $20 uit zijn portemonnee en gaf het aan de moeder van Owen, met deze ontroerende woorden: "Ik verloor vorige week mijn 2-jarige kleinzoon. Neem dit geld en koop voor deze jongen alle dinosaurussen die hij wil." Toen streelde de oude man zachtjes de schouders van de kleine jongen en liep weg, met tranen in zijn ogen.

Moeder Alyssa was geschokt en tegelijkertijd ontroerd en geëmotioneerd, ze kon niet geloven wat ze zojuist met haar zoon in de supermarkt had meegemaakt: "Deze drie speelgoeddinosaurussen hebben meer betekenis dan ik ooit had gedacht dat een stuk speelgoed zou kunnen hebben. We zullen deze herinneringen voor altijd bij ons houden. Het is dus echt zo dat er nog wat goeds in deze wereld is!”

this momma just cried in the middle of Target. We were at target waiting on Grammi and we found some dinosaurs. Owen...

Pubblicato da Alyssa Hacker su Sabato 16 settembre 2017

Alyssa kon het niet laten om wat foto's te maken van het ontroerende moment dat plaatsvond in de supermarkt en plaatste ze op haar Facebook-profiel, met veel succes onder vrienden, familieleden, kennissen en verschillende gebruikers; iedereen applaudisseerde het gebaar, ontroerd door de buitengewone vriendelijkheid van deze anonieme grootvader die, nog rouwend om het verlies van zijn kleinzoon, dat biljet van $20 aan de kleine Owen gaf.

Het zijn eenvoudige, onverwachte gebaren, die echter nooit worden vergeten!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt