Ze zijn 4 keer samen uit geweest en toen moest hij haar helpen bij de bevalling: nu vormen ze een gezin

Janine image
door Janine

19 Februari 2022

Ze zijn 4 keer samen uit geweest en toen moest hij haar helpen bij de bevalling: nu vormen ze een gezin
Advertisement

Iemand leren kennen via een datingapp is tegenwoordig niet zo moeilijk en niet zo ongewoon, maar mensen die je op deze manier benadert zijn misschien niet altijd even eerlijk. Hetzelfde geldt natuurlijk als je elkaar in het echt leert kennen, misschien op een evenement, maar het gebruik van deze applicaties heeft "de keuze" en het zogenaamde "uitzoeken" veel gemakkelijker gemaakt, zelfs voordat je echt iemand ontmoet. Kortom, een boek beoordelen op zijn kaft was nog nooit zo eenvoudig! Dit betekent dat veel mensen die ervoor kiezen om deze dating-apps te gebruiken, met heel veel verschillende mensen omgaan voordat ze iemand vinden die hen echt interesseert. Voor Alyssa Jane was het echter een echte zegen om een ​​man te vertrouwen die ze op deze manier had ontmoet en die oprecht verliefd bleek te zijn.

Advertisement

Alyssa Jane is 20 jaar oud en ontmoette Max via Tinder, de bekende datingapp die door miljoenen mensen wordt gebruikt. De jonge vrouw was slechts vier keer met de 25-jarige uitgegaan voordat ze in het ziekenhuis belandde om met hem aan haar zijde te bevallen. Alyssa stond op het punt een heel jonge alleenstaande moeder te worden toen ze besloot met Max te gaan daten en deze laatste toonde niet alleen oprechte interesse in haar, maar steunde haar ook op de dag van het gelukkige evenement. De betrokkenheid was zo groot dat de verpleegsters dachten dat Max de vader van de baby was!

Advertisement

De connectie met Max was onmiddellijk en de man trok zich nooit terug, zelfs niet in noodsituaties: elke keer als Alyssa dacht dat ze moest bevallen, bracht hij haar met spoed naar het ziekenhuis. De jonge vrouw zei: "Mijn moeder was op vakantie en Max was de hele week bij me. Ik had weeën en wanneer ik dacht dat ik ging bevallen, bracht hij me naar het ziekenhuis en nam me weer mee naar huis. Hij nam de hele week vrij om bij mij te zijn.” Kortom, Max heeft ruimschoots laten zien dat hij om Alyssa geeft en deel wil uitmaken van haar leven en dat van de kleine Ollie.

Op de dag van de geboorte kwam Max terug van een zakenreis en Alyssa zou naar het vliegveld gaan om hem op te halen, maar haar vliezen braken en ze moest natuurlijk naar het ziekenhuis. Max ging naar huis, nam alles wat hij nodig had en rende naar het ziekenhuis om haar te helpen. De man nam ook nog een week vrij om de eerste dagen na de bevalling bij Alyssa te zijn. Alyssa dacht dat ze een alleenstaande moeder zou worden, maar het lijkt erop dat Max in haar leven is gekomen om te blijven.

Advertisement