18-jarige past elke dag op haar neefjes en nichtje: als ze haar tante vraagt ​​om betaald te worden, zorgt dit voor opschudding

Janine image
door Janine

18 Februari 2022

18-jarige past elke dag op haar neefjes en nichtje: als ze haar tante vraagt ​​om betaald te worden, zorgt dit voor opschudding
Advertisement

Familierelaties zijn nooit eenvoudig en niemand wil ze verpesten, zelfs als je ervan overtuigd bent dat je gelijk hebt. Maar als het te veel is, is het te veel: een 18-jarig meisje legde op Reddit uit hoe haar oom en tante misbruik maken van haar beschikbaarheid om hun kinderen de hele dag bij haar achter te laten. Zorgen voor een 1-jarige tweeling en een 8-jarig kind is helemaal niet gemakkelijk en het gratis doen, 5 dagen per week, van 8 uur 's ochtends tot 8 uur' s avonds, is dat nog minder. De oom en tante van het meisje werken veel, maar op haar verzoek om haar minimaal 80 pond per week te geven, werden ze woedend: "We zijn familie, dit soort dingen doe je niet voor het geld!". Het meisje vroeg Reddit-gebruikers om advies, die niet aarzelden en haar zeiden dat ze gelijk had om er iets voor te vragen.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het meisje schreef dat ze elke dag op haar 1- en 8-jarige neefjes en nichtje past. De oudste zit meestal op school en ze hoeft hem alleen maar op te halen en ervoor te zorgen dat hij zijn huiswerk maakt, het eten klaar heeft en dat soort dingen. De 1-jarige tweeling daarentegen, een jongen en een meisje, is veel veeleisender gedurende de dag. De jonge vrouw heeft nergens tijd voor, zelfs niet om een ​​baan te zoeken, aangezien ze haar dagen volledig bij haar oom en tante thuis doorbrengt als babysitter. Precies om deze reden stelde ze haar oom en tante voor om een ​​loon van 80 pond per week vast te stellen - veel minder dan ze zou kunnen verdienen met een fulltime baan en zeer betaalbaar voor de oom en tante die nooit zo’n goedkope oppas zouden vinden. Ze vatten het echter niet goed op:

"Het lijkt erop dat ik dit beter niet kon zeggen, omdat mijn tante ontplofte en klaagde over hoe oneerlijk het is om familieleden te laten betalen voor een babysitter en ze begon te vertellen over het feit dat ik gratis toegang heb tot hun wifi en hun eten," zei het meisje. De jonge vrouw wees er echter op dat ze met twee 1-jarige kinderen geen minuut de tijd had om op internet te surfen en dat ze toch eten van huis meebracht, omdat ze veganist is en 90% niet eet van wat ze in de koelkast vond.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De moeder van het meisje staat absoluut aan haar kant, maar ze heeft hier duidelijk over gediscussieerd met haar zus en nu praten ze niet meer met elkaar. Het meisje heeft spijt dat ze op de een of andere manier deze spanningen binnen haar familie heeft veroorzaakt, omdat ze zo'n verzoek heeft gedaan, en vraagt ​​zich af of ze niet beter had kunnen zwijgen. Reddit-gebruikers stelden haar gerust en adviseerden haar om haar dagen op een productievere manier door te brengen: "Je bent jong, je zou aan de toekomst moeten denken."

Het is zeker niet leuk om ruzie te maken met je familie, maar er zijn problemen die niet kunnen worden genegeerd. Wat denk jij ervan?

Advertisement